LAJMI I FUNDIT:

Fehmi Mehmeti

219 Artikuj

Shefja e FMN-së uron Guvernatorin e BQK-së

Shefja e FMN-së uron Guvernatorin e BQK-së

Financa
Ambasadorin amerikan Delawie i ofron përkrahje Guvernatorit Mehmeti

Ambasadorin amerikan Delawie i ofron përkrahje Guvernatorit Mehmeti

Financa
Thaçi dekretoi Fehmi Mehmetin guvernator të BQK-së 

Thaçi dekretoi Fehmi Mehmetin guvernator të BQK-së 

Të Tjera
Guvernatori Mehmeti mori pjesë në takimin rajonal të guvernatorëve

Guvernatori Mehmeti mori pjesë në takimin rajonal të guvernatorëve

Financa
Guvernatori i BQK-së takoi përfaqësues te KfW-së

Guvernatori i BQK-së takoi përfaqësues te KfW-së

Financa
Fehmi Mehmeti zgjidhet Guvernator i BQK-së

Fehmi Mehmeti zgjidhet Guvernator i BQK-së

Financa
Kosova me sistem stabil bankar

Kosova me sistem stabil bankar

Financa
Mehmeti: Kosova vendi më i qëndrueshëm për sistemin bankar

Mehmeti: Kosova vendi më i qëndrueshëm për sistemin bankar

Financa
Mehmeti: Normat e interesit në kredi do të vazhdojnë të ulen

Mehmeti: Normat e interesit në kredi do të vazhdojnë të ulen

Financa
Emrat për Guvernator të BQK-së procedohen për votim në Kuvend

Emrat për Guvernator të BQK-së procedohen për votim në Kuvend

Financa
Guvernatori në pritje të Kuvendit

Guvernatori në pritje të Kuvendit

Albert Spahiu
U.d. Guvernatori Mehmeti në Forumin e Evropës Qendrore dhe Lindore në Vjenë

U.d. Guvernatori Mehmeti në Forumin e Evropës Qendrore dhe Lindore në Vjenë

Financa
Bankat me fitime rreth 90 milionë euro në vitin 2017

Bankat me fitime rreth 90 milionë euro në vitin 2017

Financa
Remitencat mbi 560 milionë euro

Remitencat mbi 560 milionë euro

Financa
Depozitat në banka 3 miliardë euro, kreditë 2.4 miliardë euro

Depozitat në banka 3 miliardë euro, kreditë 2.4 miliardë euro

Financa
Hamza: Kosova do ta përmbyll vitin 2017 me një rritje ekonomike të lart

Hamza: Kosova do ta përmbyll vitin 2017 me një rritje ekonomike të lart

Financa
Hamza takon Erbenovan, flasin për zhvillimin ekonomik dhe ruajtjen e stabilitetit mikrofinanciar

Hamza takon Erbenovan, flasin për zhvillimin ekonomik dhe ruajtjen e stabilitetit mikrofinanciar

Financa
Guvernatori i BQK-së Fehmi Mehmeti në Konferencën vjetore të Bankës së Shqipërisë

Guvernatori i BQK-së Fehmi Mehmeti në Konferencën vjetore të Bankës së Shqipërisë

Financa
Misioni i FMN-së përfundon vizitën në Kosovë

Misioni i FMN-së përfundon vizitën në Kosovë

Të Tjera
Mbi 54% e investimeve të huaja investohen në patundshmëri (Video)

Mbi 54% e investimeve të huaja investohen në patundshmëri (Video)

Biznes
Remitencat janë rritur për 11.8% (Video)

Remitencat janë rritur për 11.8% (Video)

Financa
Mehmeti: Sistemi bankar stabil, 70% e kredive janë të bizneseve (Video)

Mehmeti: Sistemi bankar stabil, 70% e kredive janë të bizneseve (Video)

Financa
Objektiv i BQK-së, përafrimi me standardet ndërkombëtare

Objektiv i BQK-së, përafrimi me standardet ndërkombëtare

Financa
Fehmi Mehmeti ushtrues detyre i guvernatorit të BQK-së

Fehmi Mehmeti ushtrues detyre i guvernatorit të BQK-së

Financa