LAJMI I FUNDIT:

Fehmi Mehmeti

219 Artikuj

Banka Qendrore: Kemi koordinuar veprimet me bankat komerciale për ta ndihmuar ekonominë e Kosovës

Banka Qendrore: Kemi koordinuar veprimet me bankat komerciale për ta ndihmuar ekonominë e Kosovës

Financa
Mehmeti: Ekonomia e Kosovës për këtë vit pritet të shënoj një rënie prej 7.2 për qind

Mehmeti: Ekonomia e Kosovës për këtë vit pritet të shënoj një rënie prej 7.2 për qind

Të Tjera
BQK thotë se do të ketë rënie të ekonomisë për 7.2 për qind

BQK thotë se do të ketë rënie të ekonomisë për 7.2 për qind

Financa
Banka Qendrore, Oda Ekonomike e Kosovës dhe ajo Amerikane diskutojnë për gjetjen e mundësive për tejkalimin e situatës me COVID-19

Banka Qendrore, Oda Ekonomike e Kosovës dhe ajo Amerikane diskutojnë për gjetjen e mundësive për tejkalimin e situatës me COVID-19

Biznes
Qytetarët e Kosovës kanë rreth katër miliardë euro kursime

Qytetarët e Kosovës kanë rreth katër miliardë euro kursime

Financa
IuteCredit e dërgon në Gjykatën e Arbitrazhin shtetin e Kosovës

IuteCredit e dërgon në Gjykatën e Arbitrazhin shtetin e Kosovës

Financa
Takohen Mehmeti dhe Zemaj, flasin për çështjen e mbulueshmërisë së sigurimeve shëndetësore

Takohen Mehmeti dhe Zemaj, flasin për çështjen e mbulueshmërisë së sigurimeve shëndetësore

Financa
Mehmeti fton bizneset greke të rritin investimet në Kosovë

Mehmeti fton bizneset greke të rritin investimet në Kosovë

Financa
​900 shkolla në Kosovë do të pajisen me libra për edukimin financiar

​900 shkolla në Kosovë do të pajisen me libra për edukimin financiar

Financa
Diaspora për gjashtë muaj thyen rekord të remitencave, solli në Kosovë mbi 430 milionë euro

Diaspora për gjashtë muaj thyen rekord të remitencave, solli në Kosovë mbi 430 milionë euro

Financa
OAK, shkresë BQK: Zbriteni urgjent normën e interesit

OAK, shkresë BQK: Zbriteni urgjent normën e interesit

Biznes
Rrugëtimi i çështjes së Kartonit të Gjelbër nëpër qeveritë e Kosovës

Rrugëtimi i çështjes së Kartonit të Gjelbër nëpër qeveritë e Kosovës

Xhejlane Kaçiu
​Bizneset kërkojnë shtyrje të kësteve për kredi, BQK-ja thotë se ka bërë një zgjidhje më të mirë

​Bizneset kërkojnë shtyrje të kësteve për kredi, BQK-ja thotë se ka bërë një zgjidhje më të mirë

Biznes
Mehmeti: Sektori i sigurimeve më i godituri në pandemi

Mehmeti: Sektori i sigurimeve më i godituri në pandemi

Financa
Përurohen zyrat shtesë të Bankës Qendrore të Kosovës

Përurohen zyrat shtesë të Bankës Qendrore të Kosovës

Të Tjera
BQK, OEK dhe OEAK me propozime të përbashkëta për rimëkëmbjen ekonomike pas pandemisë COVID-19

BQK, OEK dhe OEAK me propozime të përbashkëta për rimëkëmbjen ekonomike pas pandemisë COVID-19

Biznes
Ministria e Punës dhe Banka Qendrore angazhohen për t’i larguar pensionistët nga sportelet bankare

Ministria e Punës dhe Banka Qendrore angazhohen për t’i larguar pensionistët nga sportelet bankare

Të Tjera
Mehmeti takon përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik dhe Shoqatës së Sigurimeve, flasin për gjendjen pas pandemisë COVID-19

Mehmeti takon përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik dhe Shoqatës së Sigurimeve, flasin për gjendjen pas pandemisë COVID-19

Ekonomi
Ministrja Bajrami dhe guvernatori Mehmeti bisedojnë për programin e rimëkëmbjes ekonomike pas pandemisë COVID-19

Ministrja Bajrami dhe guvernatori Mehmeti bisedojnë për programin e rimëkëmbjes ekonomike pas pandemisë COVID-19

Financa
Guvernatori Mehmeti dhe odat ekonomike diskutojnë masat për mbështetjen e rimëkëmbjes së ekonomisë

Guvernatori Mehmeti dhe odat ekonomike diskutojnë masat për mbështetjen e rimëkëmbjes së ekonomisë

Të Tjera
Lehtësimi i masave kufizuese dhe ndikimi i tyre

Lehtësimi i masave kufizuese dhe ndikimi i tyre

Fehmi Mehmeti
Mehmeti pret në takim përfaqësuesit e Klubit të Prodhuesve, flasin për mundësinë e lehtësimit të qasjes në financa për bizneset

Mehmeti pret në takim përfaqësuesit e Klubit të Prodhuesve, flasin për mundësinë e lehtësimit të qasjes në financa për bizneset

Biznes
Mehmeti: Janë bërë 67 mijë kërkesa për shtyrje të kësteve të kredive

Mehmeti: Janë bërë 67 mijë kërkesa për shtyrje të kësteve të kredive

Financa
Mehmeti: Nëse diaspora nuk vjen këtë vit në Kosovë rrezikohen miliarda euro shpenzime nga ta

Mehmeti: Nëse diaspora nuk vjen këtë vit në Kosovë rrezikohen miliarda euro shpenzime nga ta

Albert Spahiu