LAJMI I FUNDIT:

Familja Berisha

17 Artikuj

Masakrat e forcave serbe në Suharekë, Krushë e Padalishtë të Skenderajt, Kurti: Serbia po realizonte planin gjenocidal “Patkoi” për shfarosjen e popullsisë shqiptare në Kosovë

Masakrat e forcave serbe në Suharekë, Krushë e Padalishtë të Skenderajt, Kurti: Serbia po realizonte planin gjenocidal “Patkoi” për shfarosjen e popullsisë shqiptare në Kosovë

Kosovë
Osmani: 25 vjet më parë, 46 anëtarë të familjes Berisha në Suharekë u masakruan në pragun e shtëpisë së tyre

Osmani: 25 vjet më parë, 46 anëtarë të familjes Berisha në Suharekë u masakruan në pragun e shtëpisë së tyre

Kosovë
​25 vjet nga masakra në familjen Berisha në Suharekë, ku forcat serbe kishin shtënë në drejtim të rreth 50 anëtarëve

​25 vjet nga masakra në familjen Berisha në Suharekë, ku forcat serbe kishin shtënë në drejtim të rreth 50 anëtarëve

Kosovë
Osmani për 24 vjetorin e masakrës së familjes Berisha: Të mbijetuarit janë dëshmia e gjenocidit ndaj shqiptarëve të Kosovës

Osmani për 24 vjetorin e masakrës së familjes Berisha: Të mbijetuarit janë dëshmia e gjenocidit ndaj shqiptarëve të Kosovës

Kosovë
Kurti përkujton masakrën e familjes Berisha në Suharekë: E vërteta kriminale e shtetit të Serbisë, nuk mund të zhduket e as harrohet

Kurti përkujton masakrën e familjes Berisha në Suharekë: E vërteta kriminale e shtetit të Serbisë, nuk mund të zhduket e as harrohet

Kosovë
Marsi i “përgjakur” – 24 vjet nga masakra në Kurshë të Madhe dhe ajo e familjes Berisha nga Suhareka

Marsi i “përgjakur” – 24 vjet nga masakra në Kurshë të Madhe dhe ajo e familjes Berisha nga Suhareka

Kosovë
Kurti vizitoi familjen Berisha, në 23-vjetorin e masakrës ndaj kësaj familje

Kurti vizitoi familjen Berisha, në 23-vjetorin e masakrës ndaj kësaj familje

Kosovë
Bëhen 23 vjet nga masakra e familjes Berisha në Suharekë

Bëhen 23 vjet nga masakra e familjes Berisha në Suharekë

Kosovë
Kurti te Kompleksi Memorial për viktimat e familjes Berisha: Me presidenten në ardhje do të bëjmë çmos që t’iu dalim në ndihmë këtyre familjeve

Kurti te Kompleksi Memorial për viktimat e familjes Berisha: Me presidenten në ardhje do të bëjmë çmos që t’iu dalim në ndihmë këtyre familjeve

Drejtësi
Haradinaj homazhe te Kompleksi memorial i familjes Berisha: Ta dinë brezat e rinj se liria dhe shteti e ka çmimin e vet

Haradinaj homazhe te Kompleksi memorial i familjes Berisha: Ta dinë brezat e rinj se liria dhe shteti e ka çmimin e vet

Kosovë
Bëhen 22 vjet nga masakra e familjes Berisha në Suharekë

Bëhen 22 vjet nga masakra e familjes Berisha në Suharekë

Kosovë
Haradinaj kujton familjen Berisha nga Suhareka: Le të mbetet kjo masakër në ndërgjegjen e atyre që sot ende po kërkojnë nga Kosova

Haradinaj kujton familjen Berisha nga Suhareka: Le të mbetet kjo masakër në ndërgjegjen e atyre që sot ende po kërkojnë nga Kosova

Kosovë
Bëhen 21 vjet nga masakra në familjen Berisha në Suharekë

Bëhen 21 vjet nga masakra në familjen Berisha në Suharekë

Kosovë
”Dua t’i tregoj botës krimin mbi ne”: Ia vranë babain, vëllanë e motrën, ai dhe nëna të plagosur u hodhën nga kamioni dhe shpëtuan mrekullisht

”Dua t’i tregoj botës krimin mbi ne”: Ia vranë babain, vëllanë e motrën, ai dhe nëna të plagosur u hodhën nga kamioni dhe shpëtuan mrekullisht

Blendi Devolli
Gramoz Berisha rrëfen si i kishte shpëtuar masakrës mbi familjen Berisha në Suharekë në 1999

Gramoz Berisha rrëfen si i kishte shpëtuar masakrës mbi familjen Berisha në Suharekë në 1999

Kosovë
Flet nëna që varrosi katër djemtë e vrarë

Flet nëna që varrosi katër djemtë e vrarë

Kosovë
Familja Berisha nga Kamenica qe 10 vjet pa energji elektrike (Video)

Familja Berisha nga Kamenica qe 10 vjet pa energji elektrike (Video)

Kosovë