LAJMI I FUNDIT:

Fadil Lepaja

248 Artikuj

Hajduti i vogël global

Hajduti i vogël global

Fadil Lepaja
Softueri për të krijuar kriza

Softueri për të krijuar kriza

Fadil Lepaja
Brainstorming për një kishë politike

Brainstorming për një kishë politike

Fadil Lepaja
Patriot lindesh, nuk bëhesh më vonë

Patriot lindesh, nuk bëhesh më vonë

Fadil Lepaja
Shën Tereza dhe Shën Rugova

Shën Tereza dhe Shën Rugova

Fadil Lepaja
Ameba dhe shqiptarët

Ameba dhe shqiptarët

Fadil Lepaja
O sa keq me qenë shqiptar!

O sa keq me qenë shqiptar!

Fadil Lepaja
Presidenti është lakuriq

Presidenti është lakuriq

Fadil Lepaja
Medalja që mbulon të gjitha dështimet e politikës

Medalja që mbulon të gjitha dështimet e politikës

Fadil Lepaja
Vapë, “Beerfest” dhe “prostitutat” tona

Vapë, “Beerfest” dhe “prostitutat” tona

Fadil Lepaja
Qytetari dhe Zoti në Parlament

Qytetari dhe Zoti në Parlament

Fadil Lepaja
Turqia dhe “turq(n)ija”!

Turqia dhe “turq(n)ija”!

Fadil Lepaja
Debati si vazhdim i politikës me mjete të tjera

Debati si vazhdim i politikës me mjete të tjera

Fadil Lepaja
Mesazhi i koduar i një dhurate

Mesazhi i koduar i një dhurate

Fadil Lepaja
Fqinjët E Evropës

Fqinjët E Evropës

Fadil Lepaja
Shqipëria Globale

Shqipëria Globale

Fadil Lepaja
Të matesh me hijen tënde

Të matesh me hijen tënde

Fadil Lepaja
Shqiptarët dhe “Nëntori i Katërt”

Shqiptarët dhe “Nëntori i Katërt”

Fadil Lepaja
Kur shteti e mban kokën ulur

Kur shteti e mban kokën ulur

Fadil Lepaja
(Keq)përdorimi i heronjve

(Keq)përdorimi i heronjve

Fadil Lepaja
Refugjatët (nuk) kanë identitet

Refugjatët (nuk) kanë identitet

Fadil Lepaja
Mos ejani!

Mos ejani!

Fadil Lepaja
Të sundosh përmes opozitës

Të sundosh përmes opozitës

Fadil Lepaja
Puthja “në mënyrën serbe”!

Puthja “në mënyrën serbe”!

Fadil Lepaja