LAJMI I FUNDIT:

EVN

14 Artikuj

Pas 1 janarit fatura më të larta të rrymës, Andonov: Po vijnë ditë të ftohta, të përpiqemi të kursejmë

Pas 1 janarit fatura më të larta të rrymës, Andonov: Po vijnë ditë të ftohta, të përpiqemi të kursejmë

Maqedonia e Veriut
Teatri Shqiptar në Shkup pa energji elektrike, ka borxh ndaj EVN-së rreth 70 mijë euro

Teatri Shqiptar në Shkup pa energji elektrike, ka borxh ndaj EVN-së rreth 70 mijë euro

Maqedonia e Veriut
EMV-ja shet tepricat e natës në ankand, dematojnë deklaratën e Hristijan Mickoskit

EMV-ja shet tepricat e natës në ankand, dematojnë deklaratën e Hristijan Mickoskit

Maqedonia e Veriut
Bekteshi: Nga e hëna EVN do të vendos njehsorët e energjisë elektrike në Haraçinë dhe në çdo vendbanim ku ka humbje energjetike

Bekteshi: Nga e hëna EVN do të vendos njehsorët e energjisë elektrike në Haraçinë dhe në çdo vendbanim ku ka humbje energjetike

Maqedonia e Veriut
Opera dhe Baleti Kombëtar mbetet në terr, EVN ua ndërpreu rrymën për shkak të borxhit

Opera dhe Baleti Kombëtar mbetet në terr, EVN ua ndërpreu rrymën për shkak të borxhit

Maqedonia e Veriut
EVN shpall tenderin për prokurimin e rrymës, nga 1 korriku publikohet çmimi i ri

EVN shpall tenderin për prokurimin e rrymës, nga 1 korriku publikohet çmimi i ri

Maqedonia e Veriut
Një muaj paraburgim dhe një arrest shtëpiak për të dyshuarit për shitjen e parcelave të EVN-së

Një muaj paraburgim dhe një arrest shtëpiak për të dyshuarit për shitjen e parcelave të EVN-së

Maqedonia e Veriut
KRRE: Nga 1 korriku do të kemi tarifa të reja për energjinë elektrike

KRRE: Nga 1 korriku do të kemi tarifa të reja për energjinë elektrike

Maqedonia e Veriut
LSDM: Do të ulim çmimet për rrymën (Foto/Video)

LSDM: Do të ulim çmimet për rrymën (Foto/Video)

Venhar Ramadani
Dibra, Zhupa dhe Reka nesër pa energji elektrike për 10 orë të tëra

Dibra, Zhupa dhe Reka nesër pa energji elektrike për 10 orë të tëra

Venhar Ramadani
Qesharake: Digjet foleja e lejlekëve, ndalet rryma në gjithë komunën

Qesharake: Digjet foleja e lejlekëve, ndalet rryma në gjithë komunën

Venhar Ramadani
”Ulja e çmimit të rrymës në Maqedoni është qesharake por edhe ofenduese”

”Ulja e çmimit të rrymës në Maqedoni është qesharake por edhe ofenduese”

Venhar Ramadani
Ja çfarë thonë nga EVN për ikjen e rrymës në Tetovë dhe rrethinë

Ja çfarë thonë nga EVN për ikjen e rrymës në Tetovë dhe rrethinë

Venhar Ramadani
Ndodh edhe kjo, shqarthi lë pa rrymë gjysmën e Shkupit

Ndodh edhe kjo, shqarthi lë pa rrymë gjysmën e Shkupit

Komunat