LAJMI I FUNDIT:

Ëmbëlsirë

70 Artikuj

Tufahie: A ka ndonjë prej jush që nuk e pëlqen këtë ëmbëlsirë

Tufahie: A ka ndonjë prej jush që nuk e pëlqen këtë ëmbëlsirë

Ëmbëlsirë
Oriz me qumësht, dardha, fëstëk dhe mjaltë

Oriz me qumësht, dardha, fëstëk dhe mjaltë

Desert
Sytliaç i parezistueshëm me shurup pemësh: Ëmbëlsirë të cilën përherë do ta përgatisni!

Sytliaç i parezistueshëm me shurup pemësh: Ëmbëlsirë të cilën përherë do ta përgatisni!

Deserte
Tortë me dredhëza dhe kremin më të bukur me çokollatë

Tortë me dredhëza dhe kremin më të bukur me çokollatë

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë karameleje me mjaltë: Biskotë më shije mbresëlënëse!

Ëmbëlsirë karameleje me mjaltë: Biskotë më shije mbresëlënëse!

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë me mollë

Ëmbëlsirë me mollë

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë me hurma dhe arra, pa gjalpë dhe yndyra të shtuara

Ëmbëlsirë me hurma dhe arra, pa gjalpë dhe yndyra të shtuara

Ëmbëlsirë
Pa e aktivizuar furrën dhe pa shpenzim kohe: Ëmbëlsirë sulltani e shpejtë

Pa e aktivizuar furrën dhe pa shpenzim kohe: Ëmbëlsirë sulltani e shpejtë

Ëmbëlsirë
Si të bëni Nutella në shtëpi: Është dy herë më e lirë se ajo e blerë dhe ju merrni më shumë sasi

Si të bëni Nutella në shtëpi: Është dy herë më e lirë se ajo e blerë dhe ju merrni më shumë sasi

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsira serenadë: Deserti i shijshëm për t’u mbajtur gjatë në mend!

Ëmbëlsira serenadë: Deserti i shijshëm për t’u mbajtur gjatë në mend!

Deserte
Ëmbëlsira me fjolla misri, çokollatë dhe mjaltë, të gatshme për 10 minuta!

Ëmbëlsira me fjolla misri, çokollatë dhe mjaltë, të gatshme për 10 minuta!

Ëmbëlsirë
Recetë e vjetër për ëmbëlsirë me arra: Nevojiten vetëm katër përbërës

Recetë e vjetër për ëmbëlsirë me arra: Nevojiten vetëm katër përbërës

Ëmbëlsirë
Një truk ndihmon që bakllavaja të jetë e butë dhe e lëngshme

Një truk ndihmon që bakllavaja të jetë e butë dhe e lëngshme

Ëmbëlsirë
Për çaste gëzimi: Ëmbëlsira çokollatë me jogurt

Për çaste gëzimi: Ëmbëlsira çokollatë me jogurt

Ëmbëlsirë
Topa me kafe dhe çokollatë: Ëmbëlsirë që hahen me një kafshatë

Topa me kafe dhe çokollatë: Ëmbëlsirë që hahen me një kafshatë

Ëmbëlsirë
A do të provonit ëmbëlsirën nga karota? Nuk do të pendoheni

A do të provonit ëmbëlsirën nga karota? Nuk do të pendoheni

Ëmbëlsirë
Torta më e bukur me kungull: E lëngshme, plot arra dhe shumë e shijshme

Torta më e bukur me kungull: E lëngshme, plot arra dhe shumë e shijshme

Ëmbëlsirë
Tortë me kumbulla dhe arra – një ëmbëlsirë e vërtetë vjeshte

Tortë me kumbulla dhe arra – një ëmbëlsirë e vërtetë vjeshte

Ëmbëlsirë
Si përgatitet ëmbëlsira nga orizi

Si përgatitet ëmbëlsira nga orizi

Desert
Keshkuli tradicional turk: Një ëmbëlsirë që i ngjan në mënyrë të papërmbajtshme rafaelos

Keshkuli tradicional turk: Një ëmbëlsirë që i ngjan në mënyrë të papërmbajtshme rafaelos

Ëmbëlsirë
Ëmbëlsirë të cilën secili mund ta gatuajë: Desert i shpejtë me mjedra

Ëmbëlsirë të cilën secili mund ta gatuajë: Desert i shpejtë me mjedra

Ëmbëlsirë
Si të bëni tortën Princesha Disney? Receta më e kërkuar në botë me mbi 226 milionë shikime

Si të bëni tortën Princesha Disney? Receta më e kërkuar në botë me mbi 226 milionë shikime

Ëmbëlsirë
Tortë “sherbet” kreshmore

Tortë “sherbet” kreshmore

Ëmbëlsirë
Rollatë e ëmbël Sulltani ose pasha-llokum, një ëmbëlsirë që do të shkrihet në gojë

Rollatë e ëmbël Sulltani ose pasha-llokum, një ëmbëlsirë që do të shkrihet në gojë

Ëmbëlsirë