LAJMI I FUNDIT:

Ekrem Kryeziu

15 Artikuj

Shkollimi i shqiptarëve në Beograd

Shkollimi i shqiptarëve në Beograd

Fakte
Ekrem Kryeziu tregon për torturat që përjetoi në burgun ku ishte edhe Ukshin Hoti

Ekrem Kryeziu tregon për torturat që përjetoi në burgun ku ishte edhe Ukshin Hoti

Kosovë
Ndahen çmimet vjetore për kinematografi

Ndahen çmimet vjetore për kinematografi

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1969: Kundërkultura, Hëna dhe shqiptarët në dy botë

Viti 1969: Kundërkultura, Hëna dhe shqiptarët në dy botë

Agron Shala
U përuruan dy drama të Ekrem Kryeziut

U përuruan dy drama të Ekrem Kryeziut

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 1978: Të mençurit vinin në shprehje… në Kosovë!

Viti 1978: Të mençurit vinin në shprehje… në Kosovë!

Agron Shala
“Binjakë Siamezë”, sonte premier në teatrin e Pejës (Foto)

“Binjakë Siamezë”, sonte premier në teatrin e Pejës (Foto)

Kultura
Rikthim në kohë: Regjisori i njohur dikur punonte pastrues! (Video)

Rikthim në kohë: Regjisori i njohur dikur punonte pastrues! (Video)

TV / Film
Aurela me skena të nxehta në film, a duhet të xhelozojë Diellza? (Foto)

Aurela me skena të nxehta në film, a duhet të xhelozojë Diellza? (Foto)

TV / Film
Nisin xhirimet e filmit “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna 3”, këto janë disa nga imazhet e filmit (Foto)

Nisin xhirimet e filmit “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna 3”, këto janë disa nga imazhet e filmit (Foto)

TV / Film
Ekrem Kryeziu shpalos detajet e filmit “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna 3”, flet për rolin e Aurela Hoxhës

Ekrem Kryeziu shpalos detajet e filmit “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna 3”, flet për rolin e Aurela Hoxhës

TV / Film
Diellza, e pazëvendësueshme te filmi “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna 3”

Diellza, e pazëvendësueshme te filmi “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna 3”

TV / Film
Ekrem Kryeziu: Jeta ime, jashtë “regjisë” së të tjerëve

Ekrem Kryeziu: Jeta ime, jashtë “regjisë” së të tjerëve

Gazmend Kajtazi