LAJMI I FUNDIT:

Ekrem Kastrati

20 Artikuj

Vazhdon lirimi i hapësirave publike në Malishevë, publikohen pamje nga aksioni

Vazhdon lirimi i hapësirave publike në Malishevë, publikohen pamje nga aksioni

Komunat
Malisheva me probleme të furnizimit me energji elektrike, Kastrati: Këtë diskriminim e poshtërim qytetarët nuk do ta harrojnë

Malisheva me probleme të furnizimit me energji elektrike, Kastrati: Këtë diskriminim e poshtërim qytetarët nuk do ta harrojnë

Komunat
Kryetari i Malishevës kujton 15 maturantët që kishin humbur jetën derisa ishin duke u kthyer nga ekskursioni në Shqipëri

Kryetari i Malishevës kujton 15 maturantët që kishin humbur jetën derisa ishin duke u kthyer nga ekskursioni në Shqipëri

Kosovë
Kryetari i Malishevës pritet me nderime në Asamblenë e New York-ut

Kryetari i Malishevës pritet me nderime në Asamblenë e New York-ut

Kosovë
Malisheva i del në ndihmë Skenderajt pas vërshimeve të fundit

Malisheva i del në ndihmë Skenderajt pas vërshimeve të fundit

Kosovë
Mungesa e energjisë në Malishevë, kryetari i komunës viziton zyrat e KOSTT-it dhe ZRRE-së

Mungesa e energjisë në Malishevë, kryetari i komunës viziton zyrat e KOSTT-it dhe ZRRE-së

Komunat
Në natën e Vitit të Ri, komuna e Malishevës i dhuroi 5 banesa për familje në nevojë

Në natën e Vitit të Ri, komuna e Malishevës i dhuroi 5 banesa për familje në nevojë

Sociale
Kastrati: Ditë jo të lehta e kanë kapluar komunën e Malishevës si pasojë e vërshimeve

Kastrati: Ditë jo të lehta e kanë kapluar komunën e Malishevës si pasojë e vërshimeve

Kosovë
Zgjedhjet lokale, merr detyrën kryetari i ri i parë i zgjedhur

Zgjedhjet lokale, merr detyrën kryetari i ri i parë i zgjedhur

Kosovë
​Ekrem Kastrati i Nismës fiton në Malishevë

​Ekrem Kastrati i Nismës fiton në Malishevë

Politikë
Numërohen 70% e votave në Malishevë: Prin kandidati i Nismës

Numërohen 70% e votave në Malishevë: Prin kandidati i Nismës

Politikë
Kastrati kërkon nga qytetarët të votojnë për të mirën e Malishevës

Kastrati kërkon nga qytetarët të votojnë për të mirën e Malishevës

Kosovë
Kastrati takon banorët e Drenocit: Askush nuk mund ta ndal fitoren tonë në Malishevë

Kastrati takon banorët e Drenocit: Askush nuk mund ta ndal fitoren tonë në Malishevë

Kosovë
Malishevë, Krasniqi i LVV-së më i mbështeturi nga diaspora

Malishevë, Krasniqi i LVV-së më i mbështeturi nga diaspora

Politikë
Numërohen rreth 60% e votave në Malishevë, prin Ekrem Kastrati nga Nisma

Numërohen rreth 60% e votave në Malishevë, prin Ekrem Kastrati nga Nisma

Kosovë
Limaj në Malishevë: Fitorja Ekrem Kastratit vuloset më 17 tetor

Limaj në Malishevë: Fitorja Ekrem Kastratit vuloset më 17 tetor

Politikë
Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Malishevës pas zgjedhjeve lokale 2021?

Sondazh: Kush mendoni se do të jetë në krye të Malishevës pas zgjedhjeve lokale 2021?

Politikë
Ligji për Mbrojtjen e Sinjalizuesve – ligj për të cilin shumë pak dihet në sektorin privat

Ligji për Mbrojtjen e Sinjalizuesve – ligj për të cilin shumë pak dihet në sektorin privat

Mirjeta Hajzeraj
​Azemi: Punëtorët me COVID-19, pas pushimit 14 ditor kanë marrë vetëm gjysmën e pagës

​Azemi: Punëtorët me COVID-19, pas pushimit 14 ditor kanë marrë vetëm gjysmën e pagës

Financa
Fshesë në MASHT, ndërrohen 30 drejtorë e udhëheqës në ministri

Fshesë në MASHT, ndërrohen 30 drejtorë e udhëheqës në ministri

Kosovë