LAJMI I FUNDIT:

Ekonomia e Maqedonisë

1751 Artikuj

Bekteshi: Shpallet thirrje publike për subvencionimin e kompanive mikro, të vogla dhe të mesme

Bekteshi: Shpallet thirrje publike për subvencionimin e kompanive mikro, të vogla dhe të mesme

Ekonomi
Bytyqi: Ofrojmë kushte të favorshme për bizneset

Bytyqi: Ofrojmë kushte të favorshme për bizneset

Ekonomi
Rriten për 13.4 për qind shërbimet hotelierike në Maqedoninë e Veriut

Rriten për 13.4 për qind shërbimet hotelierike në Maqedoninë e Veriut

Ekonomi
Bytyqi: Konkurrenca dhe inovacioni krijojnë potenciale të reja për rritjen ekonomike

Bytyqi: Konkurrenca dhe inovacioni krijojnë potenciale të reja për rritjen ekonomike

Politikë
AUV: OBRM-PDUKM përhap panik, ushqimi është i sigurt për konsumim

AUV: OBRM-PDUKM përhap panik, ushqimi është i sigurt për konsumim

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut heq kufizimet e çmimeve

Maqedonia e Veriut heq kufizimet e çmimeve

Ekonomi
Në Tetovë nisën aktivitetet për ndërtimin e Korridorit 8

Në Tetovë nisën aktivitetet për ndërtimin e Korridorit 8

Ekonomi
Bekteshi: Me procesin e digjitalizimit do të racionalizohen edhe tarifat parafiskale

Bekteshi: Me procesin e digjitalizimit do të racionalizohen edhe tarifat parafiskale

Ekonomi
Prej sot “shkrihen” çmimet e produkteve bazë në RMV, nuk pritet shtrenjtim

Prej sot “shkrihen” çmimet e produkteve bazë në RMV, nuk pritet shtrenjtim

Ekonomi
Inflacioni në Maqedoni pritet të bie nën 10 për qind në shtator

Inflacioni në Maqedoni pritet të bie nën 10 për qind në shtator

Ekonomi
Është ulur prodhimtaria industriale në Maqedoni

Është ulur prodhimtaria industriale në Maqedoni

Ekonomi
Mbi 250 punonjës të Instituteve Shkencore kërkojnë rritje pagash në Maqedoni

Mbi 250 punonjës të Instituteve Shkencore kërkojnë rritje pagash në Maqedoni

Ekonomi
Aggeler: Të ndërmerren veprime urgjente për diversifikimin e burimeve energjetike

Aggeler: Të ndërmerren veprime urgjente për diversifikimin e burimeve energjetike

Maqedonia e Veriut
Bytyqi për heqjen e masës së ngrirjes së çmimeve: Çmimet e produkteve ushqimore mund të ulen edhe më tepër

Bytyqi për heqjen e masës së ngrirjes së çmimeve: Çmimet e produkteve ushqimore mund të ulen edhe më tepër

Ekonomi
Ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Ekonomi
Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa e ngrirjes së çmimeve për prodhimet bujqësore

Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa e ngrirjes së çmimeve për prodhimet bujqësore

Ekonomi
Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Ekonomi
Maqedonia e Veriut do të marrë 100 milionë euro nga KE për proceset reformuese dhe stabilitetin ekonomik

Maqedonia e Veriut do të marrë 100 milionë euro nga KE për proceset reformuese dhe stabilitetin ekonomik

Maqedonia e Veriut
Ohri dhe Struga me turistë, por pa fuqi punëtore

Ohri dhe Struga me turistë, por pa fuqi punëtore

Ekonomi
Maqedonia e Veriut është vendi i 39-të më i mjerë në botë

Maqedonia e Veriut është vendi i 39-të më i mjerë në botë

Maqedonia e Veriut
ISHT-Maqedoni për gjashtë ditë ka lëshuar 110 gjoba për kundërvajtje me një shumë prej mbi 2.6 milionë denarë

ISHT-Maqedoni për gjashtë ditë ka lëshuar 110 gjoba për kundërvajtje me një shumë prej mbi 2.6 milionë denarë

Ekonomi
Paga mesatare e pamjaftueshme për mbijetesë në RMV

Paga mesatare e pamjaftueshme për mbijetesë në RMV

Ekonomi
Bytyqi: Ekonomia qarkore sjell zhvillim për çdo ekonomi dhe mbrojtje të mjedisit

Bytyqi: Ekonomia qarkore sjell zhvillim për çdo ekonomi dhe mbrojtje të mjedisit

Ekonomi
ESHS-Maqedoni: Neto paga mesatare e paguar për punonjës në mars të këtij viti është 34.924 denarë

ESHS-Maqedoni: Neto paga mesatare e paguar për punonjës në mars të këtij viti është 34.924 denarë

Ekonomi