LAJMI I FUNDIT:

E Majta - MK

129 Artikuj

Biljana Vankovska kandidate për presidente në Maqedoninë e Veriut

Biljana Vankovska kandidate për presidente në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Krmov: Xhaferi është njeriu që më shumti ka thyer rregullat e Kuvendit

Krmov: Xhaferi është njeriu që më shumti ka thyer rregullat e Kuvendit

Politikë
E Majta kërkon transparencë dhe mbrojtje për punonjësit

E Majta kërkon transparencë dhe mbrojtje për punonjësit

Maqedonia e Veriut
E Mjata: Skandali i teksteve shkollorë dhe paaftësia e Ministrisë së Arsimit në RMV

E Mjata: Skandali i teksteve shkollorë dhe paaftësia e Ministrisë së Arsimit në RMV

Maqedonia e Veriut
E Majta: Prindërit kërkojnë respektimin e ligjit nga ana e ministrit të arsimit

E Majta: Prindërit kërkojnë respektimin e ligjit nga ana e ministrit të arsimit

Maqedonia e Veriut
Krmov dhe Apasiev kanë dorëzuar kallëzim penal kundër Talat Xhaferit

Krmov dhe Apasiev kanë dorëzuar kallëzim penal kundër Talat Xhaferit

Politikë
E Majta: Ndërtimet pa leje në Komunën e Çairit, janë legalizuar sikur të ishin ndërtuar para marsit 2011

E Majta: Ndërtimet pa leje në Komunën e Çairit, janë legalizuar sikur të ishin ndërtuar para marsit 2011

Maqedonia e Veriut
Mecinoviq: ‘Diktatura e koalicionit të gjerë’ në Maqedoni dhe thirrja për ndryshim

Mecinoviq: ‘Diktatura e koalicionit të gjerë’ në Maqedoni dhe thirrja për ndryshim

Maqedonia e Veriut
Apasiev poshtëron Kuvendin e Maqedonisë, nxjerr këpucën për të vulosur amandamentet

Apasiev poshtëron Kuvendin e Maqedonisë, nxjerr këpucën për të vulosur amandamentet

Politikë
E majta: Do t’i japim fund dikraturës së koalicionit të gjërë

E majta: Do t’i japim fund dikraturës së koalicionit të gjërë

Maqedonia e Veriut
LSDM: I gjithë opinioni e pa kaosin që pason me të Majtën dhe PDUKM-në

LSDM: I gjithë opinioni e pa kaosin që pason me të Majtën dhe PDUKM-në

Maqedonia e Veriut
“E Majta”: Deputeti Ziberi nga BDI ka tentuar ta sulmojë Krmovin

“E Majta”: Deputeti Ziberi nga BDI ka tentuar ta sulmojë Krmovin

Politikë
LSDM: Duhet të ketë përgjegjësi për incidentin e shkaktuar në Kuvend nga “E Majta”

LSDM: Duhet të ketë përgjegjësi për incidentin e shkaktuar në Kuvend nga “E Majta”

Maqedonia e Veriut
Deputetët e “Të Majtës” demolojnë Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Deputetët e “Të Majtës” demolojnë Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Politikë
LSDM: Lufta maqedonase është për integrim në BE, jo për izolim

LSDM: Lufta maqedonase është për integrim në BE, jo për izolim

Maqedonia e Veriut
“E Majta” për paralelen shqipe në Veles: Do të kërkojmë llogari nga institucionet

“E Majta” për paralelen shqipe në Veles: Do të kërkojmë llogari nga institucionet

Politikë
“E Majta”: Gjykata Kushtetuese me iniciativën tonë anuloi “certifikatat dygjuhëshe”

“E Majta”: Gjykata Kushtetuese me iniciativën tonë anuloi “certifikatat dygjuhëshe”

Politikë
“E Majta” e Maqedonisë i vuri flakën Kodit Penal 

“E Majta” e Maqedonisë i vuri flakën Kodit Penal 

Maqedonia e Veriut
Kërmov: Pa kuorumin e OBRM-PDUKM-së, Kodi Penal nuk do të miratohej

Kërmov: Pa kuorumin e OBRM-PDUKM-së, Kodi Penal nuk do të miratohej

Politikë
Partia e Apasievit: Nga blloku politik shqiptar kishte kërcënime në Kuvend

Partia e Apasievit: Nga blloku politik shqiptar kishte kërcënime në Kuvend

Politikë
Ligji për evidencën amë në seancën e nesërme të Gjykatës Kushtetuese në RMV

Ligji për evidencën amë në seancën e nesërme të Gjykatës Kushtetuese në RMV

Maqedonia e Veriut
Gjykata Kushtetuese e hodhi poshtë iniciativën për Shoqatën “Qendra kulturore Ivan Mihajllov- Manastir”

Gjykata Kushtetuese e hodhi poshtë iniciativën për Shoqatën “Qendra kulturore Ivan Mihajllov- Manastir”

Gjyqësi
Apasiev ka paditur Talat Xhaferin për diskriminim politik

Apasiev ka paditur Talat Xhaferin për diskriminim politik

Politikë
Ligjet për Korridoret 8 dhe 10D nesër në seancë kuvendare, opozita maqedonase kundërshton

Ligjet për Korridoret 8 dhe 10D nesër në seancë kuvendare, opozita maqedonase kundërshton

Maqedonia e Veriut