LAJMI I FUNDIT:

Dëmet në Bujqësi

14 Artikuj

Kompensimi i dëmeve në bujqësi, ndahen 1.1 milion euro për 14 komuna

Kompensimi i dëmeve në bujqësi, ndahen 1.1 milion euro për 14 komuna

Bujqësi
Qeveria ndan mbi 2 milionë euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi

Qeveria ndan mbi 2 milionë euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi

Bujqësi
Parashihen të ndahen 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve për fermerët

Parashihen të ndahen 3 milionë euro për kompensimin e dëmeve për fermerët

Bujqësi
Fermerët gjilanas që kanë pësuar dëme nga breshëri dhe erërat ftohen të paraqiten në Drejtorinë e Bujqësisë   

Fermerët gjilanas që kanë pësuar dëme nga breshëri dhe erërat ftohen të paraqiten në Drejtorinë e Bujqësisë   

Bujqësi
Dëmet në bujqësi, Peci: Janë kompensuar mbi 3,500 fermerë

Dëmet në bujqësi, Peci: Janë kompensuar mbi 3,500 fermerë

Bujqësi
Ekipet e Ministrisë së Bujqësisë dalin në terren për vlerësimin e dëmeve në rajonin e Pejës

Ekipet e Ministrisë së Bujqësisë dalin në terren për vlerësimin e dëmeve në rajonin e Pejës

Bujqësi
Dëmet nga reshjet e shiut dhe breshëri në Suharekë – flet Bali Muharremaj

Dëmet nga reshjet e shiut dhe breshëri në Suharekë – flet Bali Muharremaj

Kosovë
Qeveria ndan 1 milion euro për sanimin e dëmeve nga breshëri dhe vërshimet në Rahovec

Qeveria ndan 1 milion euro për sanimin e dëmeve nga breshëri dhe vërshimet në Rahovec

Të Tjera
Qeveria me plan për kompensimin e bujqve për dëmet e të reshurave

Qeveria me plan për kompensimin e bujqve për dëmet e të reshurave

Bujqësi
Moti shkaktoi 3 milionë euro dëme në vreshtat e Rahovecit

Moti shkaktoi 3 milionë euro dëme në vreshtat e Rahovecit

Bujqësi
Mbi 260 mijë euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi

Mbi 260 mijë euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi

Bujqësi
Podujeva dëmtohet nga vërshimet me mbi 123 mijë euro

Podujeva dëmtohet nga vërshimet me mbi 123 mijë euro

Ekonomi
Rreth 103 mijë euro dëmet nga vërshimet në Rahovec

Rreth 103 mijë euro dëmet nga vërshimet në Rahovec

Bujqësi
Rreth 700 mijë euro dëme në bujqësi nga vërshimet

Rreth 700 mijë euro dëme në bujqësi nga vërshimet

Bujqësi