LAJMI I FUNDIT:

David Geer

159 Artikuj

Geer: Presim zbatim të ndryshimeve kushtetuese që Maqedonia e Veriut të vazhdojë rrugën drejt BE-së

Geer: Presim zbatim të ndryshimeve kushtetuese që Maqedonia e Veriut të vazhdojë rrugën drejt BE-së

Politikë
Geer: Verifikuesit e fakteve të mos kenë presione politike

Geer: Verifikuesit e fakteve të mos kenë presione politike

Politikë
Keqpërdoren 2.2 milionë euro para të BE-së, mbasadori Geer pa koment, Dimova me akuza ndaj Zoran Zaevit

Keqpërdoren 2.2 milionë euro para të BE-së, mbasadori Geer pa koment, Dimova me akuza ndaj Zoran Zaevit

Maqedonia e Veriut
Geer: Të zbatohen rekomandimet e OLAF, paratë për “Erasmus Plus” do të jenë të disponueshme

Geer: Të zbatohen rekomandimet e OLAF, paratë për “Erasmus Plus” do të jenë të disponueshme

Politikë
Geer: Nuk janë të sakta pretendimet se Maqedonia e Veriut asnjëherë s’mund të bëhet anëtare e BE-së

Geer: Nuk janë të sakta pretendimet se Maqedonia e Veriut asnjëherë s’mund të bëhet anëtare e BE-së

Politikë
Velkovski-Geer: BE-ja mbetet një mbështetëse e fortë për vendin në përpjekjet e saj për të ulur papunësinë dhe për të përmirësuar mbrojtjen sociale dhe të fëmijëve

Velkovski-Geer: BE-ja mbetet një mbështetëse e fortë për vendin në përpjekjet e saj për të ulur papunësinë dhe për të përmirësuar mbrojtjen sociale dhe të fëmijëve

Sociale
Geer: Na shqetëson zbatimi i dobët i rekomandimeve të Komisionit për Parandalimin e Korrupsionit

Geer: Na shqetëson zbatimi i dobët i rekomandimeve të Komisionit për Parandalimin e Korrupsionit

Politikë
Geer për zgjedhjet: Është e rëndësishme që mediat të raportojnë në mënyrë të paanshme

Geer për zgjedhjet: Është e rëndësishme që mediat të raportojnë në mënyrë të paanshme

Politikë
Xhaferi në takim me Geer: Maqedonia e Veriut mbetet e përkushtuar në rrugën evropiane

Xhaferi në takim me Geer: Maqedonia e Veriut mbetet e përkushtuar në rrugën evropiane

Politikë
Mitreski-Geer: Është e rëndësishme përfundimi i procedurave për organizimin e zgjedhjeve

Mitreski-Geer: Është e rëndësishme përfundimi i procedurave për organizimin e zgjedhjeve

Politikë
Geer uron Xhaferin: Pres të bashkëpunojmë me përbërjen e re qeveritare

Geer uron Xhaferin: Pres të bashkëpunojmë me përbërjen e re qeveritare

Maqedonia e Veriut
Geer: Partitë politike të ofrojnë zgjedhje të qartë për elektoratin, të parandalohet polarizimi dhe dezinformatat

Geer: Partitë politike të ofrojnë zgjedhje të qartë për elektoratin, të parandalohet polarizimi dhe dezinformatat

Politikë
Grkovska në takim me Geer: Politikat për qeverisje të mirë janë të rëndësishme për anëtarësim në BE

Grkovska në takim me Geer: Politikat për qeverisje të mirë janë të rëndësishme për anëtarësim në BE

Politikë
Geer: Anëtarët e Këshillit Gjyqësor të zbatojnë rekomandimet e BE-së

Geer: Anëtarët e Këshillit Gjyqësor të zbatojnë rekomandimet e BE-së

Politikë
Geer: Ndryshimi i kushtetutës së Maqedoninsë, kusht për të kaluar në hapin tjetër të procesit të anëtarësimit

Geer: Ndryshimi i kushtetutës së Maqedoninsë, kusht për të kaluar në hapin tjetër të procesit të anëtarësimit

Maqedonia e Veriut
Geer: Ka zbrazëti në Kodin Penal, duhet të rregullohet si prioritet

Geer: Ka zbrazëti në Kodin Penal, duhet të rregullohet si prioritet

Politikë
Geer: Lufta kundër korrupsionit dhe sundimi i ligjit është thelbësore në përparimin e vendit drejt BE-së

Geer: Lufta kundër korrupsionit dhe sundimi i ligjit është thelbësore në përparimin e vendit drejt BE-së

Politikë
Ahmeti-Geer: Prioritet janë ndryshimet kushtetuese dhe vazhdimi i reformave

Ahmeti-Geer: Prioritet janë ndryshimet kushtetuese dhe vazhdimi i reformave

Politikë
BE-ja i kërkon Shkupit të bëjë reforma të thella në sistemin gjyqësor

BE-ja i kërkon Shkupit të bëjë reforma të thella në sistemin gjyqësor

Gjyqësi
BE dorëzon 40 lëndë me sugjerime për ndryshime në Këshillin gjyqësor

BE dorëzon 40 lëndë me sugjerime për ndryshime në Këshillin gjyqësor

Maqedonia e Veriut
Geer: Anëtarësimi në BE do të sjellë përfitime praktike

Geer: Anëtarësimi në BE do të sjellë përfitime praktike

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski-Geer: Plani i Rritjes së BE-së për Ballkanin Perëndimor është inkurajues për qytetarët tanë

Kovaçevski-Geer: Plani i Rritjes së BE-së për Ballkanin Perëndimor është inkurajues për qytetarët tanë

Politikë
Për barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave

Për barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave

David Geer
Lidhja Evropiane për Ndryshim, Geer-it: Mungesa e një anëtari nga opozita shqiptare në KSHZ është në kundërshtim me vlerat evropiane

Lidhja Evropiane për Ndryshim, Geer-it: Mungesa e një anëtari nga opozita shqiptare në KSHZ është në kundërshtim me vlerat evropiane

Politikë