LAJMI I FUNDIT:

Daniel Serwer

190 Artikuj

Serwer: Shfuqizimi i Speciales me pasoja serioze për Kosovën

Serwer: Shfuqizimi i Speciales me pasoja serioze për Kosovën

Kosovë
Serwer: Ndryshimi i mandatit të Speciales do të ishte veprim i papeshuar

Serwer: Ndryshimi i mandatit të Speciales do të ishte veprim i papeshuar

Politikë
Serwer: Kosova nuk është vendi ideal për prezencë të përhershme ushtarake amerikane

Serwer: Kosova nuk është vendi ideal për prezencë të përhershme ushtarake amerikane

Siguri
Pacolli nis takimet në SHBA, takon Daniel Serwer (Foto)

Pacolli nis takimet në SHBA, takon Daniel Serwer (Foto)

Politikë
Serwer: Ballkani në rrezik (Video)

Serwer: Ballkani në rrezik (Video)

Kosovë
Serwer: Është e mundur zgjidhje për emrin dhe pranim në NATO vitin e ardhshëm

Serwer: Është e mundur zgjidhje për emrin dhe pranim në NATO vitin e ardhshëm

Bashkim Iljazi
Serwer: Demarkacioni e ka futur Haradinajn në vrimë lepuri

Serwer: Demarkacioni e ka futur Haradinajn në vrimë lepuri

Politikë
Propozimi surprizë, të ketë “një zëvendëspresident amerikan vetëm për Ballkanin” (Video)

Propozimi surprizë, të ketë “një zëvendëspresident amerikan vetëm për Ballkanin” (Video)

Nga Bota
Hoyt Yee: Perëndimi të mos i pranojë udhëheqësit e korruptuar të vendeve të Ballkanit

Hoyt Yee: Perëndimi të mos i pranojë udhëheqësit e korruptuar të vendeve të Ballkanit

Politikë
Serwer: Pajisja me pasaporta të Shqipërisë, zvogëlim i sovranitetit të Kosovës

Serwer: Pajisja me pasaporta të Shqipërisë, zvogëlim i sovranitetit të Kosovës

Kosovë
Serwer: Serbia do ta pranojë sovranitetin e Kosovës

Serwer: Serbia do ta pranojë sovranitetin e Kosovës

Politikë
Serwer: Qeveria me 61 vota s’është formulë stabiliteti

Serwer: Qeveria me 61 vota s’është formulë stabiliteti

Kosovë
Vetëvendosje nuk e merr seriozisht Daniel Serwerin (Video)

Vetëvendosje nuk e merr seriozisht Daniel Serwerin (Video)

Kosovë
Serwer: Qeveria e drejtuar nga Albin Kurti mund të sjell probleme (Video)

Serwer: Qeveria e drejtuar nga Albin Kurti mund të sjell probleme (Video)

Politikë
Serwer nuk mohon mundësinë e ndërhyrjes së Rusisë në zgjedhjet e Kosovës

Serwer nuk mohon mundësinë e ndërhyrjes së Rusisë në zgjedhjet e Kosovës

Politikë
Serwer: Shpejtoni me liberalizimin se dera mund të mbyllet!

Serwer: Shpejtoni me liberalizimin se dera mund të mbyllet!

Kosovë
Serwer: BE-ja dhe SHBA-të ta ftojnë Maqedoninë në NATO

Serwer: BE-ja dhe SHBA-të ta ftojnë Maqedoninë në NATO

Lirim Shabani
Serwer: Nisma e Thaçit për Ushtrinë e shtyn këtë proces përpara

Serwer: Nisma e Thaçit për Ushtrinë e shtyn këtë proces përpara

Kosovë
Për nismën e presidentit Thaçi flet edhe Daniel Serwer

Për nismën e presidentit Thaçi flet edhe Daniel Serwer

Politikë
Serwer: Deklarata politike shqiptare tejkaloi Marrëveshjen e Ohrit

Serwer: Deklarata politike shqiptare tejkaloi Marrëveshjen e Ohrit

Lirim Shabani
Serwer: Serbia ta marrë përgjegjësinë nëse ka dëshmi se Dikoviq ka kryer krime

Serwer: Serbia ta marrë përgjegjësinë nëse ka dëshmi se Dikoviq ka kryer krime

Drejtësi
Serwer: Formimi i Ushtrisë së Kosovës, e vetmja deklaratë e qartë nga Washingtoni

Serwer: Formimi i Ushtrisë së Kosovës, e vetmja deklaratë e qartë nga Washingtoni

Politikë
Serwer: Kjo është koha për ushtrinë e Kosovës

Serwer: Kjo është koha për ushtrinë e Kosovës

Politikë
Serwer: Ata që nuk e duan shtetësinë e Kosovës, janë kundër dialogut

Serwer: Ata që nuk e duan shtetësinë e Kosovës, janë kundër dialogut

Politikë