LAJMI I FUNDIT:

Buxheti 2022

38 Artikuj

Bajrami: Qytetarët s’po e përjetojnë rritjen ekonomike por vetëm atë të çmimeve

Bajrami: Qytetarët s’po e përjetojnë rritjen ekonomike por vetëm atë të çmimeve

Financa
Kurti: Tani po e vërejmë sa ka vuajtur Kosova për një qeverisje që nuk e keqpërdor paranë publike

Kurti: Tani po e vërejmë sa ka vuajtur Kosova për një qeverisje që nuk e keqpërdor paranë publike

Financa
Diskutimi për Projektbuxhetin, Hoti: Nuk ka asnjë rritje fantastike ekonomike

Diskutimi për Projektbuxhetin, Hoti: Nuk ka asnjë rritje fantastike ekonomike

Financa
Lushtaku: Projektbuxheti 2022 nuk është buxhet i zhvillimit por i mashtrimit

Lushtaku: Projektbuxheti 2022 nuk është buxhet i zhvillimit por i mashtrimit

Financa
Shqyrtimi i parë i Projektbuxhetit, Murati: Ekonomia është rimëkëmbur nga pandemia, buxheti 2022 do të jetë 8.7 për qind më i lartë

Shqyrtimi i parë i Projektbuxhetit, Murati: Ekonomia është rimëkëmbur nga pandemia, buxheti 2022 do të jetë 8.7 për qind më i lartë

Financa
​Kuvendi shqyrton Raportit Financiar të Buxhetit të Kosovës për vitin 2020

​Kuvendi shqyrton Raportit Financiar të Buxhetit të Kosovës për vitin 2020

Financa
Mbi 36 mijë fëmijë të lindur në këtë vit në Shqipëri

Mbi 36 mijë fëmijë të lindur në këtë vit në Shqipëri

Shqipëri
​Gërxhaliu: Projektbuxheti 2022 jo zhvillimor, goditje e rëndë për sektorin privat

​Gërxhaliu: Projektbuxheti 2022 jo zhvillimor, goditje e rëndë për sektorin privat

Financa
Miratohet në parim Projektbuxheti i 2022-së, opozita e konsideron jo zhvillimor dhe pa vizion

Miratohet në parim Projektbuxheti i 2022-së, opozita e konsideron jo zhvillimor dhe pa vizion

Financa
Përfshirja në buxhetin e Kosovës, Sinani: Ka qenë kërkesë e kamotshme e Luginës së Preshevës

Përfshirja në buxhetin e Kosovës, Sinani: Ka qenë kërkesë e kamotshme e Luginës së Preshevës

Lugina
Buxheti për vitin 2022, Kryeziu tregon se si do të bëhet ndarja e 2.75 miliardë euro

Buxheti për vitin 2022, Kryeziu tregon se si do të bëhet ndarja e 2.75 miliardë euro

Financa
Rasti i dënimit me 8 muaj për dhunimin e 15-vjeçares, miratimi i buxhetit nga Qeveria për vitin 2022 dhe rezultatet e zgjedhjeve lokale – top lajmet e javës

Rasti i dënimit me 8 muaj për dhunimin e 15-vjeçares, miratimi i buxhetit nga Qeveria për vitin 2022 dhe rezultatet e zgjedhjeve lokale – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Qeveria miraton Buxhetin e vitit 2022 prej 2.75 miliardë euro, 8.7% më i lartë se i vitit 2021

Qeveria miraton Buxhetin e vitit 2022 prej 2.75 miliardë euro, 8.7% më i lartë se i vitit 2021

Financa
Sot në mbledhjen e Qeverisë pritet të miratohet Projektligji për buxhetin e vitit 2022

Sot në mbledhjen e Qeverisë pritet të miratohet Projektligji për buxhetin e vitit 2022

Financa