LAJMI I FUNDIT:

Burra

11 Artikuj

Instituti GAP: Rreth 97 mijë biznese aktive në Kosovë, vetëm 18 për qind janë me pronësi të grave

Instituti GAP: Rreth 97 mijë biznese aktive në Kosovë, vetëm 18 për qind janë me pronësi të grave

Biznes
Katër mënyra se si gratë i kontrollojnë burrat pa e ditur ata

Katër mënyra se si gratë i kontrollojnë burrat pa e ditur ata

Lifestyle
Burrat e martuar kanë 20 për qind më pak rrezik për një vdekje të hershme, zbulon një studim i madh

Burrat e martuar kanë 20 për qind më pak rrezik për një vdekje të hershme, zbulon një studim i madh

Lifestyle
Miliona burra pranojnë se nuk janë mirë – dhe e vlerësojnë shëndetin mendor vetëm me gjashtë nga 10 pikë

Miliona burra pranojnë se nuk janë mirë – dhe e vlerësojnë shëndetin mendor vetëm me gjashtë nga 10 pikë

Psikologji
Tri gra janë sulmuar fizikisht nga bashkëshortët e tyre

Tri gra janë sulmuar fizikisht nga bashkëshortët e tyre

Kronika e Zezë
Kjo është ajo se si duket një palestër vetëm për gratë, disa burra “protestojnë” kundër saj

Kjo është ajo se si duket një palestër vetëm për gratë, disa burra “protestojnë” kundër saj

Fun Lajme
Për herë të parë në 160 vjet, ka më pak gra sesa burra në Slloveni

Për herë të parë në 160 vjet, ka më pak gra sesa burra në Slloveni

Sllovenia
Një burrë është i njohur për aromën e tij, ndërsa një magjepsës për kujdesin e tij të përditshëm

Një burrë është i njohur për aromën e tij, ndërsa një magjepsës për kujdesin e tij të përditshëm

Lifestyle
Metoda e re e depilimit – a do ta provonit ju?

Metoda e re e depilimit – a do ta provonit ju?

Fun Lajme
Studimi: Pirja e kafesë mund të zvogëlojë mundësinë e humbjes së dëgjimit te burrat

Studimi: Pirja e kafesë mund të zvogëlojë mundësinë e humbjes së dëgjimit te burrat

Shëndetësi Lajme
Më 2061 do ketë 78 burra për 100 gra në Shqipëri

Më 2061 do ketë 78 burra për 100 gra në Shqipëri

Shqipëri