LAJMI I FUNDIT:

Burgu i Sigurisë së Lartë

26 Artikuj

U raportua se Granit Plava u sulmua fizikisht në burg, drejtori i SHKK-së: Pati tentim, por u parandalua

U raportua se Granit Plava u sulmua fizikisht në burg, drejtori i SHKK-së: Pati tentim, por u parandalua

Kosovë
Si po trajtohen në paraburgim Naim Murseli dhe të dyshuarit e tjerë për vrasjen e Liridonës? – flet drejtori i burgjeve

Si po trajtohen në paraburgim Naim Murseli dhe të dyshuarit e tjerë për vrasjen e Liridonës? – flet drejtori i burgjeve

Drejtësi
Naim Murseli dhe dy të dyshuarit e tjerë dërgohen në Burgun e Sigurisë së Lartë

Naim Murseli dhe dy të dyshuarit e tjerë dërgohen në Burgun e Sigurisë së Lartë

Drejtësi
Amnistia, 26 të burgosur akuzojnë Panelin e Lirimit me Kusht për shkelje të ligjit

Amnistia, 26 të burgosur akuzojnë Panelin e Lirimit me Kusht për shkelje të ligjit

Drejtësi
Sulmohet nga të burgosurit njëri nga personat e dyshuar për dhunimin e 11 vjeçares, i njëjti transferohet në Burgun e Sigurisë së Lartë

Sulmohet nga të burgosurit njëri nga personat e dyshuar për dhunimin e 11 vjeçares, i njëjti transferohet në Burgun e Sigurisë së Lartë

Jehona Hulaj
Dyz, i burgosuri sulmon oficerin korrektues në Burgun e Sigurisë së Lartë

Dyz, i burgosuri sulmon oficerin korrektues në Burgun e Sigurisë së Lartë

Siguri
Rrëfime nga Burgu i Sigurisë së Lartë: Duke parë filma, jam munduar të zbatoj ato skena në realitet

Rrëfime nga Burgu i Sigurisë së Lartë: Duke parë filma, jam munduar të zbatoj ato skena në realitet

Ismail Jakupi
I burgosuri në Burgun e Gërdovcit dyshohet se porositi ish të burgosurin ta vrasë një oficer korrektues

I burgosuri në Burgun e Gërdovcit dyshohet se porositi ish të burgosurin ta vrasë një oficer korrektues

Kronika e Zezë
Rrahje mes të burgosurve në Burgun e Sigurisë së Lartë në Gërdoc

Rrahje mes të burgosurve në Burgun e Sigurisë së Lartë në Gërdoc

Kosovë
Kur të burgosurit e udhëheqin burgun

Kur të burgosurit e udhëheqin burgun

Fakte
Në Burgun e Sigurisë së Lartë fillon prodhimi qeseve për mbeturina

Në Burgun e Sigurisë së Lartë fillon prodhimi qeseve për mbeturina

Kosovë
Sulmohet në Prizren Njësiti për Përcjelljen e të Burgosurve derisa ishte duke e bartur të dënuarin për krime lufte

Sulmohet në Prizren Njësiti për Përcjelljen e të Burgosurve derisa ishte duke e bartur të dënuarin për krime lufte

Kosovë
Suspendohet nga puna drejtori i Burgut të Sigurisë së Lartë, Burim Buleshkaj

Suspendohet nga puna drejtori i Burgut të Sigurisë së Lartë, Burim Buleshkaj

Kosovë
Brenda mureve të Burgut të Sigurisë së Lartë, rrëfimi i të dënuarit me 20 vjet që do të dalë si një mjeshtër nga burgu

Brenda mureve të Burgut të Sigurisë së Lartë, rrëfimi i të dënuarit me 20 vjet që do të dalë si një mjeshtër nga burgu

Xhejlane Kaçiu
Haxhiu mbikëqyr zbatimin e masave ndaj coronavirusit në Burgun e Sigurisë së Lartë dhe Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Haxhiu mbikëqyr zbatimin e masave ndaj coronavirusit në Burgun e Sigurisë së Lartë dhe Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kosovë
Arrestohet zyrtari i Burgut të Sigurisë së Lartë, iu gjet drogë në vendin e punës

Arrestohet zyrtari i Burgut të Sigurisë së Lartë, iu gjet drogë në vendin e punës

Siguri
Në Burgun e Sigurisë së Lartë fillon prodhimi i letrës higjienike për nevojat e institucioneve korrektuese

Në Burgun e Sigurisë së Lartë fillon prodhimi i letrës higjienike për nevojat e institucioneve korrektuese

Kosovë
Të burgosurit e Burgut të Sigurisë së Lartë prodhojnë shtretër nga druri

Të burgosurit e Burgut të Sigurisë së Lartë prodhojnë shtretër nga druri

Kosovë
KMDLNj: Vendosja e dy të burgosurve në të njëjtin automjet, rrezikon jetën e të dy palëve

KMDLNj: Vendosja e dy të burgosurve në të njëjtin automjet, rrezikon jetën e të dy palëve

Kosovë
Autori i masakrës në një xhami të Zelandës së Re, po mbahet i vetmuar në izolim dhe i ndalohet çdo kontakt jashtë burgut të sigurisë maksimale (Foto)

Autori i masakrës në një xhami të Zelandës së Re, po mbahet i vetmuar në izolim dhe i ndalohet çdo kontakt jashtë burgut të sigurisë maksimale (Foto)

Nga Bota
Tahiri vizitoi Burgun e Sigurisë së Lartë: Do të rrisim numrin e gardianëve

Tahiri vizitoi Burgun e Sigurisë së Lartë: Do të rrisim numrin e gardianëve

Siguri
Momenti kur Enver Sekiraqa rikthehet në burg (Video)

Momenti kur Enver Sekiraqa rikthehet në burg (Video)

Siguri
Të burgosurit në Mitrovicë po vazhdojnë grevën e urisë

Të burgosurit në Mitrovicë po vazhdojnë grevën e urisë

Komunat
Transferohen katër të burgosur në Burgun e Sigurisë së Lartë

Transferohen katër të burgosur në Burgun e Sigurisë së Lartë

Siguri