LAJMI I FUNDIT:

Boshnjakët

24 Artikuj

Kurti priti delegacionin e këshillave rajonale kombëtare boshnjake, bisedojnë për regjistrimin e popullsisë

Kurti priti delegacionin e këshillave rajonale kombëtare boshnjake, bisedojnë për regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Deputeti boshnjak në Kuvendin e Serbisë pas takimit me Kurtin: U përpoqëm të bisedojmë edhe me Vuçiqin, por s’na pranoi

Deputeti boshnjak në Kuvendin e Serbisë pas takimit me Kurtin: U përpoqëm të bisedojmë edhe me Vuçiqin, por s’na pranoi

Kosovë
Kurti takon boshnjakët dhe shqiptarët që jetojnë në Serbi, kërkojnë reciprocitet të të drejtave

Kurti takon boshnjakët dhe shqiptarët që jetojnë në Serbi, kërkojnë reciprocitet të të drejtave

Kosovë
Pendarovski dhe Xhaferi urojnë boshnjakët për Ditën Ndëkombëtare: Boshnjakët janë pjesë e pandashme e shtetit tonë

Pendarovski dhe Xhaferi urojnë boshnjakët për Ditën Ndëkombëtare: Boshnjakët janë pjesë e pandashme e shtetit tonë

Maqedonia e Veriut
Shkrijel–Ramçiloviq: OBRM-PDUKM të kërkojë falje për fyerjet ndaj boshnjakëve

Shkrijel–Ramçiloviq: OBRM-PDUKM të kërkojë falje për fyerjet ndaj boshnjakëve

Maqedonia e Veriut
Vrasja e mbrojtësve të Sanxhakut, Aqif Blytës dhe Ahmet Dacit: Nuk do të më harrojnë fëmijët e Pazarit të Ri

Vrasja e mbrojtësve të Sanxhakut, Aqif Blytës dhe Ahmet Dacit: Nuk do të më harrojnë fëmijët e Pazarit të Ri

Histori
Në furrën e një boshnjaku në Beograd, byreku jepet gratis për gratë shtatzëna – dhe nuk kërkohet ‘ndonjë dëshmi për këtë’

Në furrën e një boshnjaku në Beograd, byreku jepet gratis për gratë shtatzëna – dhe nuk kërkohet ‘ndonjë dëshmi për këtë’

Fun Lajme
Lufta e Parë Botërore dhe shqiptarët e boshnjakët në uniformën serbe

Lufta e Parë Botërore dhe shqiptarët e boshnjakët në uniformën serbe

Histori
Një narrativë me prapavijë të rrezikshme: Pse Dodik i quan boshnjakët, myslimanë?

Një narrativë me prapavijë të rrezikshme: Pse Dodik i quan boshnjakët, myslimanë?

Bosnja
Boshnjakët e Shqipërisë, historitë dhe legjendat mes dy popujve

Boshnjakët e Shqipërisë, historitë dhe legjendat mes dy popujve

Cult+
Të martën protestohet kundër uzurpimit të vendeve të garantuara në Kuvend

Të martën protestohet kundër uzurpimit të vendeve të garantuara në Kuvend

Kosovë
Duda Balje tregon se si “përfaqësuesit e boshnjakëve në Kuvendin e Kosovës u zgjodhën me votat e serbëve”

Duda Balje tregon se si “përfaqësuesit e boshnjakëve në Kuvendin e Kosovës u zgjodhën me votat e serbëve”

Kosovë
Osmani uron boshnjakët për ditën e tyre, thotë se përfaqësojnë vlerë kulturore të Kosovës

Osmani uron boshnjakët për ditën e tyre, thotë se përfaqësojnë vlerë kulturore të Kosovës

Kosovë
Shkjenia dhe Shqypnija në epopenë shqiptare të Fishtës

Shkjenia dhe Shqypnija në epopenë shqiptare të Fishtës

Analiza
Duda Balje dorëhiqet nga të gjitha funksionet që kishte në partinë e Boshnjakëve

Duda Balje dorëhiqet nga të gjitha funksionet që kishte në partinë e Boshnjakëve

Kosovë
Boshnjakët e Shijakut

Boshnjakët e Shijakut

Cult+
Udhëpërshkrim nga Sanxhaku i Novi Pazarit: Kur gjuha përcakton kombin – si u shndërruan shqiptarët në boshnjakë?

Udhëpërshkrim nga Sanxhaku i Novi Pazarit: Kur gjuha përcakton kombin – si u shndërruan shqiptarët në boshnjakë?

Daut Dauti
Ivanov: Komuniteti boshnjak jep kontribut të madh në zhvillimin kulturor dhe ekonomik të Maqedonisë

Ivanov: Komuniteti boshnjak jep kontribut të madh në zhvillimin kulturor dhe ekonomik të Maqedonisë

Amir Jakupi
Përkrahje për ardhmërinë evropiane të vendit nga boshnjakët dhe goranët në Maqedoni dhe Kosovë

Përkrahje për ardhmërinë evropiane të vendit nga boshnjakët dhe goranët në Maqedoni dhe Kosovë

Rexhep Azizi
Boshnjakët në Srebrenicë më 1942 kishin shpëtuar nga masakra 3,500 serbë

Boshnjakët në Srebrenicë më 1942 kishin shpëtuar nga masakra 3,500 serbë

Nga Bota
Prezantim për gjendjen e boshnjakëve në Maqedoni

Prezantim për gjendjen e boshnjakëve në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Të uritur, të rrahur, të alivanosur e të vrarë: Kampet e përqendrimit në Serbi dhe heshtja e drejtësisë!

Të uritur, të rrahur, të alivanosur e të vrarë: Kampet e përqendrimit në Serbi dhe heshtja e drejtësisë!

Nga Bota
Shqiptarët e harruar të Sanxhakut dhe “boshnjakët” që flasin shqip (Video)

Shqiptarët e harruar të Sanxhakut dhe “boshnjakët” që flasin shqip (Video)

Sociale
Boshnjakët kërkojnë investime dhe punësime të reja

Boshnjakët kërkojnë investime dhe punësime të reja

Të Tjera