LAJMI I FUNDIT:

Blerje online

19 Artikuj

Tregtia online lulëzoi nga pandemia, 1 në 5 shqiptarë bëjnë blerje nga interneti

Tregtia online lulëzoi nga pandemia, 1 në 5 shqiptarë bëjnë blerje nga interneti

Shqipëri
Kosova e para në rajon për qasjen në internet, shitjet online rriten në 35.4 për qind

Kosova e para në rajon për qasjen në internet, shitjet online rriten në 35.4 për qind

Të Tjera
Gjërat që nuk preferohet t’i blini me porosi

Gjërat që nuk preferohet t’i blini me porosi

Trend
Maqedoni: Bëhet thirrje që qytetarët të kenë kujdes për të dhënat personale gjatë blerjes online

Maqedoni: Bëhet thirrje që qytetarët të kenë kujdes për të dhënat personale gjatë blerjes online

Maqedonia e Veriut
Dogana e Kosovës fillon me shitjen online të mallrave të konfiskuara

Dogana e Kosovës fillon me shitjen online të mallrave të konfiskuara

Të Tjera
Qytetarët e Maqedonisë në mars kanë harxhuar 10.1 milionë euro në blerjet online

Qytetarët e Maqedonisë në mars kanë harxhuar 10.1 milionë euro në blerjet online

Ekonomi
Profesori kishte marrë 165 mijë euro grante për hulumtime shkencore, por i shpenzoi ato në klube striptizi dhe blerje online

Profesori kishte marrë 165 mijë euro grante për hulumtime shkencore, por i shpenzoi ato në klube striptizi dhe blerje online

Fun Lajme
Amazon teston bërjen e pagesave me skanim të dorës

Amazon teston bërjen e pagesave me skanim të dorës

Të Tjera
Maqedoni, në tre mujorin e parë internet kanë shfrytëzuar 79,3 për qind e amvisërive

Maqedoni, në tre mujorin e parë internet kanë shfrytëzuar 79,3 për qind e amvisërive

Maqedonia e Veriut
Bleu atlete online, gjeti një shumë parash brenda tyre – la pa fjalë shitësen me veprimin e saj (Foto)

Bleu atlete online, gjeti një shumë parash brenda tyre – la pa fjalë shitësen me veprimin e saj (Foto)

Interesante
Qytetarët e Maqedonisë kryejnë shumë pak blerje online

Qytetarët e Maqedonisë kryejnë shumë pak blerje online

Lirim Shabani
Mbi 350 mijë euro nga blerjet online

Mbi 350 mijë euro nga blerjet online

Ekonomi
Çfarë blejnë më së shumti qytetarët e Maqedonisë përmes internetit?

Çfarë blejnë më së shumti qytetarët e Maqedonisë përmes internetit?

Lirim Shabani
Shqiptarët e Kosovës, porosisin online armë nga Tajvani e Hong Kongu (Video)

Shqiptarët e Kosovës, porosisin online armë nga Tajvani e Hong Kongu (Video)

Kronika e Zezë
Gabimi që nuk duhet bërë kur blini online: Mos u bazoni gjithmonë te komentet e blerësve

Gabimi që nuk duhet bërë kur blini online: Mos u bazoni gjithmonë te komentet e blerësve

Biznes
Maqedonia mund të futet në listën e zezë të blerjeve online?

Maqedonia mund të futet në listën e zezë të blerjeve online?

Lirim Shabani
Qytetarët e Maqedonisë gjithnjë e më shumë blejnë online

Qytetarët e Maqedonisë gjithnjë e më shumë blejnë online

Bashkim Iljazi
63 milionë euro kanë harxhuar qytetarët e Maqedonisë në tregun online

63 milionë euro kanë harxhuar qytetarët e Maqedonisë në tregun online

Bashkim Iljazi
Rritet blerja përmes internetit: Qytetarët e Kosovës, me mbi 200 mijë euro blerje online

Rritet blerja përmes internetit: Qytetarët e Kosovës, me mbi 200 mijë euro blerje online

Të Tjera