LAJMI I FUNDIT:

Bill Gates

319 Artikuj

Të ardhurat më të larta të Bill Gates – këto janë tre kompanitë kryesore që zotëron miliarderi amerikan

Të ardhurat më të larta të Bill Gates – këto janë tre kompanitë kryesore që zotëron miliarderi amerikan

Amerika
“Edhe unë mund të humbas punën time”, thotë Bill Gates – teksa flet për të ardhmen e Inteligjencës Artificiale

“Edhe unë mund të humbas punën time”, thotë Bill Gates – teksa flet për të ardhmen e Inteligjencës Artificiale

Lajme Teknologji
Bill Gates zbuloi se për cilën teori konspirative njerëzit e ndaluan atë në rrugë dhe e akuzuan ashpër

Bill Gates zbuloi se për cilën teori konspirative njerëzit e ndaluan atë në rrugë dhe e akuzuan ashpër

Kuriozitete
Bill Gates flet për parashikimet e tij për dekadën e ardhshme

Bill Gates flet për parashikimet e tij për dekadën e ardhshme

Lajme Teknologji
Platforma softuerike Armory dikur e vlerësuar me më shumë se 200 milionë dollarë, po i shet aksionet rivalit të saj Harness, për vetëm 7 milionë dollarë

Platforma softuerike Armory dikur e vlerësuar me më shumë se 200 milionë dollarë, po i shet aksionet rivalit të saj Harness, për vetëm 7 milionë dollarë

Teknologji
Bill Gates: Interneti i ndihmoi njerëzit me “ide të çmendura” të gjenin njëri-tjetrin

Bill Gates: Interneti i ndihmoi njerëzit me “ide të çmendura” të gjenin njëri-tjetrin

Lajme Teknologji
Bill Gates: Për shkak të inteligjencës artificiale, njerëzit mund të punojnë vetëm tre ditë në javë

Bill Gates: Për shkak të inteligjencës artificiale, njerëzit mund të punojnë vetëm tre ditë në javë

Lajme Teknologji
Çfarë kërkon në kanalizime Bill Gates – miliarderi amerikan ka publikuar një video të pazakontë

Çfarë kërkon në kanalizime Bill Gates – miliarderi amerikan ka publikuar një video të pazakontë

Fun Lajme
Dhjetë njerëzit më të pasur në botë në tetor

Dhjetë njerëzit më të pasur në botë në tetor

Botë
Gates: Në të ardhmen, secili do të ketë asistent personal me Inteligjencë Artificiale

Gates: Në të ardhmen, secili do të ketë asistent personal me Inteligjencë Artificiale

Lajme Teknologji
Fotografia që po bën xhiron në internet – shqiptarja Mira Murati e ulur pranë Bill Gates gjatë një eventi teknologjik

Fotografia që po bën xhiron në internet – shqiptarja Mira Murati e ulur pranë Bill Gates gjatë një eventi teknologjik

Lajme Teknologji
Bill Gates ka investuar gati 100 milionë dollarë në Bud Light

Bill Gates ka investuar gati 100 milionë dollarë në Bud Light

Botë
Bill Gates jep këshilla se çfarë të lexoni, shikoni dhe dëgjoni këtë verë

Bill Gates jep këshilla se çfarë të lexoni, shikoni dhe dëgjoni këtë verë

Interesante