LAJMI I FUNDIT:

Barkë

13 Artikuj

Të mërkurën, në Gjakovë prezantohet super jahti INTERSTELLAR, prodhuar në Kosovë

Të mërkurën, në Gjakovë prezantohet super jahti INTERSTELLAR, prodhuar në Kosovë

Kosovë
Rojat bregdetare britanike shpëtuan mbi 30 refugjatë, të humbur në det me një barkë gome (Foto)

Rojat bregdetare britanike shpëtuan mbi 30 refugjatë, të humbur në det me një barkë gome (Foto)

Nga Bota
Foka gjigante kapet për barke, nuk largohet pa i dhënë peshk (Video)

Foka gjigante kapet për barke, nuk largohet pa i dhënë peshk (Video)

Fun Lajme
Peshkaqenët ia grabitën peshkun, që u munduan për afro një orë ta nxjerrin jashtë (Video)

Peshkaqenët ia grabitën peshkun, që u munduan për afro një orë ta nxjerrin jashtë (Video)

Fun Lajme
Lëshimi me barkë nëpër kodër përfundoi me shumë dhimbje (Video)

Lëshimi me barkë nëpër kodër përfundoi me shumë dhimbje (Video)

Dështime
Vazhduan të udhëtojnë pa ditur se iu ka rënë barka nga rimorkio (Video)

Vazhduan të udhëtojnë pa ditur se iu ka rënë barka nga rimorkio (Video)

Dështime
Perversi pozon i zhveshur sipër peshkaqenit të ngordhur (Foto, +18)

Perversi pozon i zhveshur sipër peshkaqenit të ngordhur (Foto, +18)

Dështime
Majmuni kërceu në barkë për të grabitur vodkë nga turistët (Video)

Majmuni kërceu në barkë për të grabitur vodkë nga turistët (Video)

Fun Lajme
Veturat i ktheu në barkë e cila çuditërisht nuk fundoset (Video)

Veturat i ktheu në barkë e cila çuditërisht nuk fundoset (Video)

Auto Fun
Në fotografinë që e bëri gjatë shëtitjes, i shfaqet edhe një siluetë e frikshme (Foto)

Në fotografinë që e bëri gjatë shëtitjes, i shfaqet edhe një siluetë e frikshme (Foto)

Fun Lajme
Barkë luksoze me 3,100 kuajfuqi, inspiruar nga Mercedes-AMG GT R (Foto)

Barkë luksoze me 3,100 kuajfuqi, inspiruar nga Mercedes-AMG GT R (Foto)

Auto Fun
Lëshohen me barkë nëpër kodër, godasin dhe lëndojnë një vajzë të re (Video, +16)

Lëshohen me barkë nëpër kodër, godasin dhe lëndojnë një vajzë të re (Video, +16)

Dështime
Aston Martin ndërton varkën që do të kushtojë 1.2 milionë dollarë (Video)

Aston Martin ndërton varkën që do të kushtojë 1.2 milionë dollarë (Video)

Auto Fun