LAJMI I FUNDIT:

Barbra Streisand

12 Artikuj

Viti 1942: Mustafa Kruja në Kosovë, vrasja e Vojo Kushit dhe Balto Stambollës

Viti 1942: Mustafa Kruja në Kosovë, vrasja e Vojo Kushit dhe Balto Stambollës

Agron Shala
Will Smith vetëm i shtohet listës: Skandalet më të mëdha ndër vite që kanë tronditur shfaqjen e çmimeve “Oscars”

Will Smith vetëm i shtohet listës: Skandalet më të mëdha ndër vite që kanë tronditur shfaqjen e çmimeve “Oscars”

Butrint Avdyli
Njëzet të famshmit të cilët u martuan pas 40-ave dhe dëshmuan se nuk është vonë asnjëherë për të gjetur dashurinë

Njëzet të famshmit të cilët u martuan pas 40-ave dhe dëshmuan se nuk është vonë asnjëherë për të gjetur dashurinë

Yjet
Edhe Diana Ross del në mbrojtje të Michael Jacksonit

Edhe Diana Ross del në mbrojtje të Michael Jacksonit

Po Flitet
Barbra Streisand: Faji duhet kërkuar te prindërit e viktimave të Jackson

Barbra Streisand: Faji duhet kërkuar te prindërit e viktimave të Jackson

Po Flitet
Barbra Streisand: Nëse fitojnë republikanët, do të shpërngulem në Kanada

Barbra Streisand: Nëse fitojnë republikanët, do të shpërngulem në Kanada

Yjet
Pesëmbëdhjetë fustanet e yjeve në tapetin e kuq të “Oscar” që hynë në histori (Foto)

Pesëmbëdhjetë fustanet e yjeve në tapetin e kuq të “Oscar” që hynë në histori (Foto)

Yjet
Dymbëdhjetë aktorët të cilët shkëlqyeshëm u transformuan në figura shumë më të reja për rolet e tyre (Foto)

Dymbëdhjetë aktorët të cilët shkëlqyeshëm u transformuan në figura shumë më të reja për rolet e tyre (Foto)

Yjet
Dymbëdhjetë të famshmit që ndryshuan me kalimin e kohës në mënyrë dramatike (Foto)

Dymbëdhjetë të famshmit që ndryshuan me kalimin e kohës në mënyrë dramatike (Foto)

Yjet
Dukja e yjeve të Hollywoodit kur ishin të rinj (Foto)

Dukja e yjeve të Hollywoodit kur ishin të rinj (Foto)

Yjet
Nëntë këngëtarë refuzuan të këndojnë në inaugurimin e Donald Trump si president i SHBA-së (Foto)

Nëntë këngëtarë refuzuan të këndojnë në inaugurimin e Donald Trump si president i SHBA-së (Foto)

Yjet
Çfarë do të ndodhë me 13 yjet që deklaruan se do të iknin nga SHBA nëse Trump shpallej president? (Foto)

Çfarë do të ndodhë me 13 yjet që deklaruan se do të iknin nga SHBA nëse Trump shpallej president? (Foto)

Po Flitet