LAJMI I FUNDIT:

Balotazhi 2021

277 Artikuj

KQZ-ja shpall sot rezultatet përfundimtare për kryetar të Dragashit

KQZ-ja shpall sot rezultatet përfundimtare për kryetar të Dragashit

Kosovë
Sot numërohen votat me postë për kryetar të Dragashit

Sot numërohen votat me postë për kryetar të Dragashit

Kosovë
Në mesnatë përfundon afati për pranimin e fletëvotimeve nga jashtë Kosovës për Komunën e Dragashit, nesër fillon numërimi

Në mesnatë përfundon afati për pranimin e fletëvotimeve nga jashtë Kosovës për Komunën e Dragashit, nesër fillon numërimi

Kosovë
KQZ pranon 137 pako të supozuara me fletëvotime nga diaspora për Dragashin

KQZ pranon 137 pako të supozuara me fletëvotime nga diaspora për Dragashin

Kosovë
Çitaku: Nuk ka vullnet për koalicion me LDK-në në Prishtinë, lajmet për Stavilecin nënkryetar janë spekulime

Çitaku: Nuk ka vullnet për koalicion me LDK-në në Prishtinë, lajmet për Stavilecin nënkryetar janë spekulime

Kosovë
Rivotimi përmes postës në Dragash, këto janë rregullat që duhet të ndiqni

Rivotimi përmes postës në Dragash, këto janë rregullat që duhet të ndiqni

Kosovë
Fillon periudha e rivotimit përmes postës për kryetar të Dragashit

Fillon periudha e rivotimit përmes postës për kryetar të Dragashit

Kosovë
Rivotimi përmes postës për kryetar të Dragashit nis më 29 nëntor

Rivotimi përmes postës për kryetar të Dragashit nis më 29 nëntor

Kosovë
Refuzohen të pabazuara dy ankesa lidhur me zgjedhjet në Kllokot

Refuzohen të pabazuara dy ankesa lidhur me zgjedhjet në Kllokot

Kosovë
Supremja vendos që të përsëritet votimi nga jashtë për komunën e Dragashit

Supremja vendos që të përsëritet votimi nga jashtë për komunën e Dragashit

Kosovë
KQZ certifikon rezultatet e balotazhit për kryetarë të komunave, përveç Prizrenit, Dragashit dhe Kllokotit   

KQZ certifikon rezultatet e balotazhit për kryetarë të komunave, përveç Prizrenit, Dragashit dhe Kllokotit   

Kosovë
LVV në Prizren kërkon hetime për procesin e votimit në balotazh: Ka pasur presion ndaj votuesve në hyrje të vendvotimeve

LVV në Prizren kërkon hetime për procesin e votimit në balotazh: Ka pasur presion ndaj votuesve në hyrje të vendvotimeve

Kosovë
Shpallen rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të zgjedhjeve për kryetarë të komunave, përveç Dragashit

Shpallen rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të zgjedhjeve për kryetarë të komunave, përveç Dragashit

Kosovë
LDK e quan skandaloz vendimin e PZAP-it për anulimin e votave të diasporës në Dragash

LDK e quan skandaloz vendimin e PZAP-it për anulimin e votave të diasporës në Dragash

Kosovë
Pas anulimit të votave me postë, kandidati i PDK-së në Dragash ka 17 vota më shumë se ai i LDK-së

Pas anulimit të votave me postë, kandidati i PDK-së në Dragash ka 17 vota më shumë se ai i LDK-së

Kosovë
PZAP anulon votat me postë për kryetar të Dragashit

PZAP anulon votat me postë për kryetar të Dragashit

Kosovë
KQZ pritet t’i shpallë të shtunën rezultatet përfundimtare të raundit të dytë

KQZ pritet t’i shpallë të shtunën rezultatet përfundimtare të raundit të dytë

Kosovë
Votat me kusht: Arben Vitia mori rreth 100 vota më shumë se Përparim Rama – sa fituan kandidatët në disa komuna të tjera

Votat me kusht: Arben Vitia mori rreth 100 vota më shumë se Përparim Rama – sa fituan kandidatët në disa komuna të tjera

Kosovë
Sot nis numërimi i votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta

Sot nis numërimi i votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta

Kosovë
Krasniqi thotë se PDK nuk ka vija të kuqe për koalicione nëpër komuna

Krasniqi thotë se PDK nuk ka vija të kuqe për koalicione nëpër komuna

Kosovë
Krasniqi: PDK do të ndjekë deri në fund çështjen e zarfeve të dyshimta në Dragash

Krasniqi: PDK do të ndjekë deri në fund çështjen e zarfeve të dyshimta në Dragash

Politikë
​Dega e AAK-së në Junik kërkon nga Prokuroria të hetojë votat e diasporës

​Dega e AAK-së në Junik kërkon nga Prokuroria të hetojë votat e diasporës

Kosovë
PDK e LDK barazohen për nga numri i komunave të fituara

PDK e LDK barazohen për nga numri i komunave të fituara

Kosovë
PDK në Dragash konteston rezultatin e votave të ardhura nga diaspora: Janë të manipuluara, të mbushura nga një dorë e vetme

PDK në Dragash konteston rezultatin e votave të ardhura nga diaspora: Janë të manipuluara, të mbushura nga një dorë e vetme

Politikë