LAJMI I FUNDIT:

Balkan Green Foundation

12 Artikuj

A do të kthehen tarifat e vjetra të rrymës?

A do të kthehen tarifat e vjetra të rrymës?

Energjetika
Përfaqësues nga institucionet e Kosovës e Gjermanisë diskutojnë për tranzicionin e Energjisë dhe zhvillimin e qëndrueshëm në Kosovë

Përfaqësues nga institucionet e Kosovës e Gjermanisë diskutojnë për tranzicionin e Energjisë dhe zhvillimin e qëndrueshëm në Kosovë

Energjetika
OJQ-të fitojnë procesin e katërt gjyqësor ndaj MZHE-së për qasje në dokumente publike për projektin ‘Kosova e Re’

OJQ-të fitojnë procesin e katërt gjyqësor ndaj MZHE-së për qasje në dokumente publike për projektin ‘Kosova e Re’

Energjetika
Organizatat e shoqërisë civile pas ndërprerjes së planeve të Contour Global për ndërtimin e ‘Kosovës së Re’: Qeveria të merr vendim zyrtar për t’u distancuar nga ky projekt

Organizatat e shoqërisë civile pas ndërprerjes së planeve të Contour Global për ndërtimin e ‘Kosovës së Re’: Qeveria të merr vendim zyrtar për t’u distancuar nga ky projekt

Energjetika
Ministri Lluka reagon ndaj një grupi të OJQ-ve për qasjen në dokumentet për ndërtimin e termocentralit ‘Kosova e Re’

Ministri Lluka reagon ndaj një grupi të OJQ-ve për qasjen në dokumentet për ndërtimin e termocentralit ‘Kosova e Re’

Energjetika
OJQ-të fituan rastin ndaj MZHE-së, kërkojnë sërish qasje në dokumentet për ‘Kosova e Re’

OJQ-të fituan rastin ndaj MZHE-së, kërkojnë sërish qasje në dokumentet për ‘Kosova e Re’

Energjetika
Ngriten shqetësime mbi koston reale të ndërtimit të Termocentralit Kosova e Re

Ngriten shqetësime mbi koston reale të ndërtimit të Termocentralit Kosova e Re

Ekonomi
Kundërshtohet edhe zyrtarisht kontrata e projektit “Kosova e Re” nga disa OJQ

Kundërshtohet edhe zyrtarisht kontrata e projektit “Kosova e Re” nga disa OJQ

Energjetika
Alarmon shoqëria civile: Çmimi i rrymës do të jetë më i shtrenjtë për 92% nëse jetësohet ‘Kosova e Re’ (Dokument)

Alarmon shoqëria civile: Çmimi i rrymës do të jetë më i shtrenjtë për 92% nëse jetësohet ‘Kosova e Re’ (Dokument)

Energjetika
BGF, GAP, GLPS, INDEP: NKEC garanton miliarda euro përfitime investitorit të termocentralit ‘Kosova e Re’ (Dokument)

BGF, GAP, GLPS, INDEP: NKEC garanton miliarda euro përfitime investitorit të termocentralit ‘Kosova e Re’ (Dokument)

Energjetika
Termocentrali “Kosova e Re” do ta rrisë çmimin e rrymës për konsumatorë mbi 50%

Termocentrali “Kosova e Re” do ta rrisë çmimin e rrymës për konsumatorë mbi 50%

Financa
Konferencë mbi tranzicionin e energjisë në Kosovë dhe rajon

Konferencë mbi tranzicionin e energjisë në Kosovë dhe rajon

Energjetika