LAJMI I FUNDIT:

Atomi

12 Artikuj

ATOMI bëhet anëtare e Këshillit Botëror për fëmijë me dhunti e talente

ATOMI bëhet anëtare e Këshillit Botëror për fëmijë me dhunti e talente

Kosovë
Publikohet imazhi më i detajuar i një atomi

Publikohet imazhi më i detajuar i një atomi

Shkencë
Atomistja Era Syla fiton Medaljen e Argjendtë në Olimpiadën Matematike Evropiane për Vajza

Atomistja Era Syla fiton Medaljen e Argjendtë në Olimpiadën Matematike Evropiane për Vajza

Kosovë
Ditrin Selmani është vetëm 9 vjeçar, por posedon njohuri të larta për astronomi e mjekësi

Ditrin Selmani është vetëm 9 vjeçar, por posedon njohuri të larta për astronomi e mjekësi

Kosovë
Mbahet gara e matematikës “Kangaroo” edhe në Kosove me mbi 4 mijë pjesëmarrës

Mbahet gara e matematikës “Kangaroo” edhe në Kosove me mbi 4 mijë pjesëmarrës

Lajme
Ministria e Arsimit e Shqipërisë ofron përkrahje për Institutin ATOMI

Ministria e Arsimit e Shqipërisë ofron përkrahje për Institutin ATOMI

Arsim
Instituti ATOMI dhe Kosova bëhen anëtar me të drejta të plota në AKSF

Instituti ATOMI dhe Kosova bëhen anëtar me të drejta të plota në AKSF

Kosovë
ATOMI zgjatë afatin e aplikimit për inteligjentët

ATOMI zgjatë afatin e aplikimit për inteligjentët

Kosovë
Atomistja Doruntina Sylejmani pranohet në Princeton University (Foto)

Atomistja Doruntina Sylejmani pranohet në Princeton University (Foto)

Arsim
Instituti ATOMI autorizohet për organizimin e garës ndërkombëtare të matematikës “Kangaroo”

Instituti ATOMI autorizohet për organizimin e garës ndërkombëtare të matematikës “Kangaroo”

Arsim
Instituti ATOMI detyrohet ta shuaj aktivitetin, s’ka përkrahje nga institucionet

Instituti ATOMI detyrohet ta shuaj aktivitetin, s’ka përkrahje nga institucionet

Arsim
Atomisti nga Kosova në krye të studentëve evropianë!

Atomisti nga Kosova në krye të studentëve evropianë!

Arsim