LAJMI I FUNDIT:
Dr. Memli Morina, mr. sci

Dr. Memli Morina, mr. sci

79 Artikuj

Abortet e përsëritura, pse ndodhin?

Abortet e përsëritura, pse ndodhin?

Shtatzëna
Gjakrrjedhja pas lindjes ose lohijet

Gjakrrjedhja pas lindjes ose lohijet

Këshilla dhe arsye
Pse ndonjëherë vagjina mban erë të keqe?

Pse ndonjëherë vagjina mban erë të keqe?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Si ta evitoni thartirën e shtuar gjatë shtatzënisë?

Si ta evitoni thartirën e shtuar gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

A është rrezik nëse bebja e ka kërthizën rreth qafës?

Temat Javore
Si ta evitoni barkun e varur pas lindjes?

Si ta evitoni barkun e varur pas lindjes?

Për nënat
Vera, deti, plazhi dhe shtatzënia

Vera, deti, plazhi dhe shtatzënia

Temat Javore
A mund të shkaktojnë tangat infeksione?

A mund të shkaktojnë tangat infeksione?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Gjakrrjedhja midis dy menstruacioneve, një simptomë që nuk duhet të injorohet

Gjakrrjedhja midis dy menstruacioneve, një simptomë që nuk duhet të injorohet

Temat Javore
Specat djegës, a e dëmtojnë beben brenda në mitër?

Specat djegës, a e dëmtojnë beben brenda në mitër?

Shtatzëna
Si llogariten javët e shtatzënisë dhe termini i lindjes?

Si llogariten javët e shtatzënisë dhe termini i lindjes?

Shtatzëna
Sa muaj pas abortit duhet të ruheni që të mos mbeteni shtatzënë?

Sa muaj pas abortit duhet të ruheni që të mos mbeteni shtatzënë?

Këshilla dhe arsye
Duam një bebe, a është e mundur ta zgjedhim gjininë?

Duam një bebe, a është e mundur ta zgjedhim gjininë?

Temat Javore
Pse acidi folik është kaq i rëndësishëm për shtatzënat

Pse acidi folik është kaq i rëndësishëm për shtatzënat

Shtatzëna
A është mirë që të përdorni produkte të parfumosura në regjionin intim të trupit?

A është mirë që të përdorni produkte të parfumosura në regjionin intim të trupit?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
A janë të sigurt antibiotikët që të merren gjatë shtatzënisë?

A janë të sigurt antibiotikët që të merren gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
A është rrezik që të flini shtrirë në shpinë gjatë shtatzënisë?

A është rrezik që të flini shtrirë në shpinë gjatë shtatzënisë?

Shtatzëna
Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Për nënat
A është rrushi mik i shtatzënave?

A është rrushi mik i shtatzënave?

Temat Javore
A rrezikohet fëmija nëse prindërit kanë të njëjtin grup gjaku?

A rrezikohet fëmija nëse prindërit kanë të njëjtin grup gjaku?

Këshilla mjekësore
Ngecja në rritje e bebes

Ngecja në rritje e bebes

Këshilla për prindër
A është rrezik nëse jeni shtatzënë dhe rrëzoheni?

A është rrezik nëse jeni shtatzënë dhe rrëzoheni?

Këshilla mjekësore
A janë shenjë e infeksionit sekrecionet e shtuara vagjinale?

A janë shenjë e infeksionit sekrecionet e shtuara vagjinale?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Sa kafe mund të pijë një grua shtatzënë?

Sa kafe mund të pijë një grua shtatzënë?

Temat Javore