LAJMI I FUNDIT:

Asociacioni i Komunave me shumice serbe

547 Artikuj

Sarrazin: Gjermania nuk përkrah ndonjë formë të Asociacionit që minon integritetin e Kosovës

Sarrazin: Gjermania nuk përkrah ndonjë formë të Asociacionit që minon integritetin e Kosovës

Kosovë
Murati: Pala serbe nuk është entuziaste për marrëveshjen për Asociacionin

Murati: Pala serbe nuk është entuziaste për marrëveshjen për Asociacionin

Politikë
Krasniqi: Nuk do ta bëj akt nënligjor draftin e Asociacionit

Krasniqi: Nuk do ta bëj akt nënligjor draftin e Asociacionit

Kosovë
BE: Asociacioni duhet zbatuar urgjentisht – Kosova rrezikon rrugëtimin evropian nëse nuk e bënë këtë

BE: Asociacioni duhet zbatuar urgjentisht – Kosova rrezikon rrugëtimin evropian nëse nuk e bënë këtë

Kosovë
Procesi i anëtarësimit të Kosovës në KiE, a është parakusht themelimi i Asociacionit? – flet zëvendësministri i Jashtëm

Procesi i anëtarësimit të Kosovës në KiE, a është parakusht themelimi i Asociacionit? – flet zëvendësministri i Jashtëm

Kosovë
Asociacioni dhe zgjedhjet në SHBA – përcaktues të mundshëm të zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë

Asociacioni dhe zgjedhjet në SHBA – përcaktues të mundshëm të zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë

Kosovë
Berisha i PDK-së: Kurti është duke e implementuar Asociacionin në heshtje

Berisha i PDK-së: Kurti është duke e implementuar Asociacionin në heshtje

Kosovë
​Paralajmërimet për hartimin e një drafti të ri për Asociacionin, opozita i quan manovra politike

​Paralajmërimet për hartimin e një drafti të ri për Asociacionin, opozita i quan manovra politike

Politikë
Konjfuca: Qeveria mund ta propozojë një draft-statut të Asociacionit

Konjfuca: Qeveria mund ta propozojë një draft-statut të Asociacionit

Kosovë
Ish-gjyqtari i Kushtetueses, Kryeziu: Gjykata Kushtetuese e Kosovës nuk mund ta shqyrtojë draft-statutin e Asociacionit

Ish-gjyqtari i Kushtetueses, Kryeziu: Gjykata Kushtetuese e Kosovës nuk mund ta shqyrtojë draft-statutin e Asociacionit

Kosovë
Konjufca thotë se BE-ja s’ka kompetencë t’i propozojë Kosovës draft-statut për Asociacionin

Konjufca thotë se BE-ja s’ka kompetencë t’i propozojë Kosovës draft-statut për Asociacionin

Kosovë
Analisti Hoxha: Dinari, kurth i madh për Kosovën

Analisti Hoxha: Dinari, kurth i madh për Kosovën

Kosovë
Ndalimi i dinarit serb, kërkesa e Kosovës për blerjen e armatimit nga SHBA-të e çështjet tjera – intervista e plotë e ambasadorit Hovenier

Ndalimi i dinarit serb, kërkesa e Kosovës për blerjen e armatimit nga SHBA-të e çështjet tjera – intervista e plotë e ambasadorit Hovenier

Kosovë
Rexhepi: Projekt-statuti aktual i Asociacionit krijon hapësirë për një Republikë Serbe

Rexhepi: Projekt-statuti aktual i Asociacionit krijon hapësirë për një Republikë Serbe

Kosovë
“Gjeografia nuk ndryshon”, ambasadori francez flet për dialogun Kosovë-Serbi, masat ndaj Kosovës dhe ndalimin e dinarit serb

“Gjeografia nuk ndryshon”, ambasadori francez flet për dialogun Kosovë-Serbi, masat ndaj Kosovës dhe ndalimin e dinarit serb

Kosovë
Ambasadori francez: Kosova ka shumë për të fituar nga dialogu

Ambasadori francez: Kosova ka shumë për të fituar nga dialogu

Kosovë
Osmani në takim me Lajçak: Kosova kërkon zbatim të plotë të marrëveshjeve dhe heqje të masave të BE-së

Osmani në takim me Lajçak: Kosova kërkon zbatim të plotë të marrëveshjeve dhe heqje të masave të BE-së

Kosovë
Rexhepi: Nuk duhet të lejojmë Asociacion që krijon shtet brenda shtetit

Rexhepi: Nuk duhet të lejojmë Asociacion që krijon shtet brenda shtetit

Kosovë
Vendimi për Manastirin e Deçanit dhe Asociacioni kushte të Gjermanisë për KiE, përgjigjet Qeveria e Kosovës

Vendimi për Manastirin e Deçanit dhe Asociacioni kushte të Gjermanisë për KiE, përgjigjet Qeveria e Kosovës

Kosovë
Gërvalla kritikoi ashpër Lajçakun e BE-në për dialogun, reagon Stano: Deklaratat e paargumentuara janë të papranueshme

Gërvalla kritikoi ashpër Lajçakun e BE-në për dialogun, reagon Stano: Deklaratat e paargumentuara janë të papranueshme

Kosovë
Mustafa: Draft-statuti i Asociacionit është diçka e rrezikshme, është autonomi politike

Mustafa: Draft-statuti i Asociacionit është diçka e rrezikshme, është autonomi politike

Politikë
Masat ndaj Kosovës, kryeministri irlandez: Duhet të hiqen – të themelohet Asociacioni, por që nuk mundëson një mikro-shtet

Masat ndaj Kosovës, kryeministri irlandez: Duhet të hiqen – të themelohet Asociacioni, por që nuk mundëson një mikro-shtet

Kosovë
Shqipëria i kërkon Kosovës themelimin e Asociacionit, duke e çuar për vlerësim në Kushtetuese

Shqipëria i kërkon Kosovës themelimin e Asociacionit, duke e çuar për vlerësim në Kushtetuese

Kosovë
Stano: Themelimi i Asociacionit pritet të fillojë së shpejti

Stano: Themelimi i Asociacionit pritet të fillojë së shpejti

Kosovë