LAJMI I FUNDIT:

Asambleja Parlamentare të Këshillit të Evropës

15 Artikuj

Avokati serb ironizon me presidentët serbë, tregon ku ikën ata kur Kosova shpalli pavarësinë dhe sot kur u votua për anëtarësim në KiE

Avokati serb ironizon me presidentët serbë, tregon ku ikën ata kur Kosova shpalli pavarësinë dhe sot kur u votua për anëtarësim në KiE

Kosovë
Ambasadori gjerman, Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble – Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

Ambasadori gjerman, Rohde: U fituan zemrat dhe mendjet në Asamble – Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime

Kosovë
Votimi pro anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, eskalon Daçiq

Votimi pro anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, eskalon Daçiq

Kosovë
Kosova më pranë anëtarësimit në KiE, Begaj: Pritet vetëm hapi final, i cili shënon momentin e merituar për të festuar

Kosova më pranë anëtarësimit në KiE, Begaj: Pritet vetëm hapi final, i cili shënon momentin e merituar për të festuar

Kosovë
Votimi pro në Asamblenë Parlamentare të KiE-së, Hasani: Edhe një tjetër moment historik për Kosovën

Votimi pro në Asamblenë Parlamentare të KiE-së, Hasani: Edhe një tjetër moment historik për Kosovën

Kosovë
Kosova drejt Këshillit të KiE, ​Haradinaj: Hap kolosal

Kosova drejt Këshillit të KiE, ​Haradinaj: Hap kolosal

Kosovë
Votimi i Asamblesë Parlamentare pro anëtarësimit të Kosovës në KiE, Osmani: Moment historik në rrugëtimin evropian

Votimi i Asamblesë Parlamentare pro anëtarësimit të Kosovës në KiE, Osmani: Moment historik në rrugëtimin evropian

Kosovë
Gashi nga Asambleja Parlamentare e KiE: Kosovës tepër gjatë i është mohuar vendi i merituar në Evropë

Gashi nga Asambleja Parlamentare e KiE: Kosovës tepër gjatë i është mohuar vendi i merituar në Evropë

Kosovë
Deputetja turke në Asamblenë Parlamentare të KiE-së: Jam me prejardhje nga Kosova, e mbështes me zemër anëtarësimin

Deputetja turke në Asamblenë Parlamentare të KiE-së: Jam me prejardhje nga Kosova, e mbështes me zemër anëtarësimin

Kosovë
Deputetja spanjolle mbështet anëtarësimin e Kosovës në KiE, Ahedo: Anëtarësimi do të forconte të drejtat e njeriut

Deputetja spanjolle mbështet anëtarësimin e Kosovës në KiE, Ahedo: Anëtarësimi do të forconte të drejtat e njeriut

Kosovë
Në Asamblenë Parlamentare të KiE, Kervan: Kosova ka përmbushur të gjitha kriteret për anëtarësim

Në Asamblenë Parlamentare të KiE, Kervan: Kosova ka përmbushur të gjitha kriteret për anëtarësim

Kosovë
Diskutimi në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Bakoyannis: Kosova i ka përmbushur kërkesat për anëtarësim në KiE

Diskutimi në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Bakoyannis: Kosova i ka përmbushur kërkesat për anëtarësim në KiE

Kosovë
Diskutimi për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës – do të flasin 59 delegatë, ndër ta edhe përfaqësues nga Kosova e Shqipëria

Diskutimi për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës – do të flasin 59 delegatë, ndër ta edhe përfaqësues nga Kosova e Shqipëria

Kosovë
Ndryshon data e diskutimit në Asamblenë Parlamentare për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Ndryshon data e diskutimit në Asamblenë Parlamentare për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Kosovë
Nesër shqyrtohet raporti për Kosovën në Këshill të Evropës, priten rezultate pozitive

Nesër shqyrtohet raporti për Kosovën në Këshill të Evropës, priten rezultate pozitive

Kosovë