LAJMI I FUNDIT:

Ambasada franceze

14 Artikuj

Kurti për raportin e TI-së: Lufta jonë kundër korrupsionit, po vazhdon të jap rezultate

Kurti për raportin e TI-së: Lufta jonë kundër korrupsionit, po vazhdon të jap rezultate

Kosovë
Ambasadori francez në Maqedoni thotë se nuk ka afate për fillim të negociatave

Ambasadori francez në Maqedoni thotë se nuk ka afate për fillim të negociatave

Politikë
Ambasada franceze: Është e një rëndësie të madhe që deputetët të marrin pjesë në zgjedhjen e Presidentit

Ambasada franceze: Është e një rëndësie të madhe që deputetët të marrin pjesë në zgjedhjen e Presidentit

Kosovë
Ambasada e Francës në Kosovë uron Qeverinë Hoti, thotë se do të përballet me sfida të shumta

Ambasada e Francës në Kosovë uron Qeverinë Hoti, thotë se do të përballet me sfida të shumta

Kosovë
Ministrja Hoxha priti në takim lamtumirës ambasadorin e Francës, Chabert: Miqësia juaj është vlerë për neve

Ministrja Hoxha priti në takim lamtumirës ambasadorin e Francës, Chabert: Miqësia juaj është vlerë për neve

Kosovë
Ambasada franceze: Kosova ka ende shumë për të bërë sa i përket lirisë së shtypit

Ambasada franceze: Kosova ka ende shumë për të bërë sa i përket lirisë së shtypit

Kosovë
Sot është Dita Ndërkombëtare e Frankofonisë

Sot është Dita Ndërkombëtare e Frankofonisë

Kosovë
Ambasada franceze: Drejtësia të veprojë sa më shpejt që të jetë e mundur

Ambasada franceze: Drejtësia të veprojë sa më shpejt që të jetë e mundur

Politikë
Kurti takon ambasadorin francez, bisedojnë për zhvillimet politike në Kosovë

Kurti takon ambasadorin francez, bisedojnë për zhvillimet politike në Kosovë

Kosovë
Franca përkrahë transformimin e FSK-së në Ushtri të Kosovës

Franca përkrahë transformimin e FSK-së në Ushtri të Kosovës

Kosovë
Veseli: Themelet e demokracisë franceze përbëjnë vlera bashkëkohore

Veseli: Themelet e demokracisë franceze përbëjnë vlera bashkëkohore

Kosovë
Në Ditën e Bastijës, Thaçi flet për Revolucionin francez

Në Ditën e Bastijës, Thaçi flet për Revolucionin francez

Kosovë
Franca do ta dekorojë Sheqerinskën me Urdhrin e Meritës

Franca do ta dekorojë Sheqerinskën me Urdhrin e Meritës

Amir Jakupi
65 zyrtarë dhe diplomatë të Kosovës mësojnë gjuhën frënge

65 zyrtarë dhe diplomatë të Kosovës mësojnë gjuhën frënge

Kosovë