LAJMI I FUNDIT:

Aleksandar Popov

11 Artikuj

Janjiq: Pas zgjedhjeve në Serbi, pres presion të shtuar mbi Beogradin për normalizim të marrëdhënieve me Kosovën

Janjiq: Pas zgjedhjeve në Serbi, pres presion të shtuar mbi Beogradin për normalizim të marrëdhënieve me Kosovën

Politikë
A mund të zgjidhen mosmarrëveshjet Kosovë-Serbi deri më 2030 – flasin analistë shqiptarë e serbë

A mund të zgjidhen mosmarrëveshjet Kosovë-Serbi deri më 2030 – flasin analistë shqiptarë e serbë

Kosovë
Analisti serb, Popov: Propozimi evropian përfshinë njohjen “implicite” të Kosovës nga Serbia

Analisti serb, Popov: Propozimi evropian përfshinë njohjen “implicite” të Kosovës nga Serbia

Politikë
Analistët të ndarë rreth propozimit evropian për marrëveshjen Kosovë – Serbi

Analistët të ndarë rreth propozimit evropian për marrëveshjen Kosovë – Serbi

Kosovë
Pas fyerjeve që i bëri Kurtit, Rashiqit e Trajkoviqit, analistët serbë e kritikojnë Vuçiqin: Një histori e luajtur keq

Pas fyerjeve që i bëri Kurtit, Rashiqit e Trajkoviqit, analistët serbë e kritikojnë Vuçiqin: Një histori e luajtur keq

Kosovë
Analisti serb: Anëtarësimi i Kosovës në Këshillin e Evropës është shumë realist

Analisti serb: Anëtarësimi i Kosovës në Këshillin e Evropës është shumë realist

Kosovë
Analisti serb: Pas Ukrainës, Bosnja dhe Kosova mund të jenë vatrat e ardhshme të krizës

Analisti serb: Pas Ukrainës, Bosnja dhe Kosova mund të jenë vatrat e ardhshme të krizës

Politikë
Kosova në dispozicion të SHBA-së për Ukrainën

Kosova në dispozicion të SHBA-së për Ukrainën

Siguri
Deutsche Welle: Lojërat e rrezikshme me kufijtë në Ballkan

Deutsche Welle: Lojërat e rrezikshme me kufijtë në Ballkan

Kosovë
Analistët serbë e shohin si pozitive përfshirjen e SHBA-së në dialogun Kosovë-Serbi

Analistët serbë e shohin si pozitive përfshirjen e SHBA-së në dialogun Kosovë-Serbi

Politikë
Vuçiq ndez intrigën rreth ndryshimeve kushtetuese për Kosovën

Vuçiq ndez intrigën rreth ndryshimeve kushtetuese për Kosovën

Politikë