LAJMI I FUNDIT:

Grupi "Albkings"

19 Artikuj

Perandoria e shantazhit dhe shkatërrimi i grupit ‘AlbKings’ – si publikoheshin foto e video nudo të vajzave shqiptare

Perandoria e shantazhit dhe shkatërrimi i grupit ‘AlbKings’ – si publikoheshin foto e video nudo të vajzave shqiptare

Drejtësi
Ferizi: 30 vajzave të mitura nga Mitrovica iu publikuan fotografitë në “TikTok”

Ferizi: 30 vajzave të mitura nga Mitrovica iu publikuan fotografitë në “TikTok”

Sociale
Si u publikuan numrat e telefonit të gazetareve në grupin ‘AlbKings’ në rrjetin social “Telegram”?

Si u publikuan numrat e telefonit të gazetareve në grupin ‘AlbKings’ në rrjetin social “Telegram”?

Sociale
Prokuroria në Prishtinë: Nuk është hapur përsëri grupi “Albkings”, nëse ka tendencë të rihapjes së këtij grupi ose çfarëdo grupi tjetër do të ndërmerren masa

Prokuroria në Prishtinë: Nuk është hapur përsëri grupi “Albkings”, nëse ka tendencë të rihapjes së këtij grupi ose çfarëdo grupi tjetër do të ndërmerren masa

Kosovë
Haxhiu: “Albkings” për shumë vajza dhe gra do të mbetet plagë dhe traumë jetësore

Haxhiu: “Albkings” për shumë vajza dhe gra do të mbetet plagë dhe traumë jetësore

Kosovë
Mbyllja e grupit “Albkings”, Haxhiu: Hap i madh drejt drejtësisë për viktimat

Mbyllja e grupit “Albkings”, Haxhiu: Hap i madh drejt drejtësisë për viktimat

Kosovë
Rasti “Albkings”, krijuesi i grupit dhe një femër në mesin e shtatë të arrestuarve

Rasti “Albkings”, krijuesi i grupit dhe një femër në mesin e shtatë të arrestuarve

Kosovë
Mbyllet grupi “Albkings”, shtatë të arrestuar deri më tani

Mbyllet grupi “Albkings”, shtatë të arrestuar deri më tani

Kosovë
I vazhdohet paraburgimi edhe për dy muaj administratorit të grupit “Albkings”

I vazhdohet paraburgimi edhe për dy muaj administratorit të grupit “Albkings”

Kosovë
“Albkings”, një muaj paraburgim për shpërndarjen e numrave të telefonave

“Albkings”, një muaj paraburgim për shpërndarjen e numrave të telefonave

Drejtësi
AGK reagon ndaj shpërndarjes së numrit të gazetares nga grupi “Albkings”

AGK reagon ndaj shpërndarjes së numrit të gazetares nga grupi “Albkings”

Kosovë
Flet 17-vjeçarja që u publikua në “AlbKings”: Ma kanë montu foton

Flet 17-vjeçarja që u publikua në “AlbKings”: Ma kanë montu foton

Sociale
Abuzimi me foto dhe video intime të vajzave, dosja e Prokurorisë ndaj administratorit të “Albkings”

Abuzimi me foto dhe video intime të vajzave, dosja e Prokurorisë ndaj administratorit të “Albkings”

Drejtësi
Prokuroria thirrje qytetarëve: Nëse jeni viktimë që u janë shpërndarë foto apo video intime nga “Albkings”, jepni dëshmitë në polici

Prokuroria thirrje qytetarëve: Nëse jeni viktimë që u janë shpërndarë foto apo video intime nga “Albkings”, jepni dëshmitë në polici

Drejtësi
Një muaj paraburgim për administratorin e grupit “AlbKings”, i dyshuar për shpërndarje të fotografive dhe video të ndryshme intime

Një muaj paraburgim për administratorin e grupit “AlbKings”, i dyshuar për shpërndarje të fotografive dhe video të ndryshme intime

Drejtësi
Arrestimi i administratorit të grupit “AlbKings”, i dyshuari del para gjykatës

Arrestimi i administratorit të grupit “AlbKings”, i dyshuari del para gjykatës

Kosovë
Shpërndanin fotografi dhe video të ndryshme intime, kërkohet paraburgim për administratorin e grupit “Albkings”

Shpërndanin fotografi dhe video të ndryshme intime, kërkohet paraburgim për administratorin e grupit “Albkings”

Kosovë
Arrestimi i njërit nga administratorët e grupit “Albkings” që shpërndanin foto intime, Haxhiu: Uroj që ky rast të trajtohet me seriozitet

Arrestimi i njërit nga administratorët e grupit “Albkings” që shpërndanin foto intime, Haxhiu: Uroj që ky rast të trajtohet me seriozitet

Drejtësi
Arrestohet njëri nga administratorët e grupit “Albkings”, për shpërndarjen e fotografive intime në “Telegram”

Arrestohet njëri nga administratorët e grupit “Albkings”, për shpërndarjen e fotografive intime në “Telegram”

Kosovë