LAJMI I FUNDIT:

Aksident në Prishtinë

26 Artikuj

Vetura përfundon në butik, dy të lënduar në Prishtinë

Vetura përfundon në butik, dy të lënduar në Prishtinë

Kronika e Zezë
Vetura godet katër këmbësorë te Mensa e Studentëve në Prishtinë

Vetura godet katër këmbësorë te Mensa e Studentëve në Prishtinë

Kronika e Zezë
Vetaksident në rrugën Prishtinë – Gjilan, lëndohen tre persona

Vetaksident në rrugën Prishtinë – Gjilan, lëndohen tre persona

Kronika e Zezë
Tre të lënduar në një aksident komunikacioni në Veternik – tri automjete të përfshira

Tre të lënduar në një aksident komunikacioni në Veternik – tri automjete të përfshira

Kronika e Zezë
Vetura aksidenton këmbësorin në Prishtinë

Vetura aksidenton këmbësorin në Prishtinë

Kronika e Zezë
Aksident në magjistralen Prishtinë – Podujevë, një i lënduar

Aksident në magjistralen Prishtinë – Podujevë, një i lënduar

Kronika e Zezë
Në dy aksidente të ndara në Prishtinë, këmbësorët goditen nga veturat

Në dy aksidente të ndara në Prishtinë, këmbësorët goditen nga veturat

Kronika e Zezë
Arrestohet shoferi i cili shkaktoi aksidentin me fatalitet në Veternik

Arrestohet shoferi i cili shkaktoi aksidentin me fatalitet në Veternik

Kronika e Zezë
Tri vetura përfshihen në aksident në Hajvali të Prishtinës, dy të lënduar

Tri vetura përfshihen në aksident në Hajvali të Prishtinës, dy të lënduar

Kronika e Zezë
Aksident në Prishtinë, dy të lënduar

Aksident në Prishtinë, dy të lënduar

Kronika e Zezë
Pesë të lënduar në aksident komunikacioni, në Grashticë të Prishtinës

Pesë të lënduar në aksident komunikacioni, në Grashticë të Prishtinës

Kronika e Zezë
Prishtinë, motoçikleta aksidenton këmbësorin

Prishtinë, motoçikleta aksidenton këmbësorin

Kronika e Zezë
Prishtinë, në një aksident trafiku përfshihen dy vetura dhe një autobus

Prishtinë, në një aksident trafiku përfshihen dy vetura dhe një autobus

Kosovë
Aksident trafiku në qendër të Prishtinës

Aksident trafiku në qendër të Prishtinës

Kronika e Zezë
Aksident në Prishtinë, vetura përplaset me motoçikletën

Aksident në Prishtinë, vetura përplaset me motoçikletën

Kronika e Zezë
Aksident komunikacioni në Prishtinë, dy të lënduar

Aksident komunikacioni në Prishtinë, dy të lënduar

Kronika e Zezë
Prishtinë, 44-vjeçari bie nga ndërtesa ku po punonte

Prishtinë, 44-vjeçari bie nga ndërtesa ku po punonte

Kronika e Zezë
Pesë të lënduar në aksident komunikacioni në Prishtinë

Pesë të lënduar në aksident komunikacioni në Prishtinë

Kronika e Zezë
Prishtinë, vetura godet këmbësoren në vija të bardha

Prishtinë, vetura godet këmbësoren në vija të bardha

Kronika e Zezë
Tre të lënduar në një aksident komunikacioni në Prishtinë

Tre të lënduar në një aksident komunikacioni në Prishtinë

Kronika e Zezë
Automjeti përplaset me motoçikletën në Prishtinë, një i lënduar

Automjeti përplaset me motoçikletën në Prishtinë, një i lënduar

Kronika e Zezë
Automjeti godet këmbësorin në Prishtinë

Automjeti godet këmbësorin në Prishtinë

Kronika e Zezë
Aksident trafiku në magjistralen Podujevë – Prishtinë

Aksident trafiku në magjistralen Podujevë – Prishtinë

Kronika e Zezë
Aksident komunikacioni në Prishtinë, tre të lënduar

Aksident komunikacioni në Prishtinë, tre të lënduar

Kronika e Zezë