LAJMI I FUNDIT:

Agnesa Haxhiu

23 Artikuj

Sesioni pranveror i Kuvendit me pak ligje të miratuara dhe mungesë të shpeshtë të kuorumit

Sesioni pranveror i Kuvendit me pak ligje të miratuara dhe mungesë të shpeshtë të kuorumit

Elfije Boletini
Peticioni për tërheqjen e Trustit, Projektligji s’mund të hidhet në votim para shtatorit

Peticioni për tërheqjen e Trustit, Projektligji s’mund të hidhet në votim para shtatorit

Donjeta Zeqiraj
KDI: Komisionet Hetimore nuk prodhojnë efekt praktik, ka tendencë për politizim të tyre

KDI: Komisionet Hetimore nuk prodhojnë efekt praktik, ka tendencë për politizim të tyre

Elfije Boletini
Kuvendi pa seanca plenare që tri javë – kritikohen deputetët për angazhimin në zgjedhjet lokale

Kuvendi pa seanca plenare që tri javë – kritikohen deputetët për angazhimin në zgjedhjet lokale

Mirjeta Hajzeraj
Të hënën nis sesioni vjeshtor i Kuvendit, kërkohen sanksione ndaj deputetëve që mungojnë në seanca

Të hënën nis sesioni vjeshtor i Kuvendit, kërkohen sanksione ndaj deputetëve që mungojnë në seanca

Kosovë
Vetëm katër ligje për katër muaj, puna e Kuvendit vlerësohet jo efikase

Vetëm katër ligje për katër muaj, puna e Kuvendit vlerësohet jo efikase

Politikë
Këtë vit pritet miratimi i rregullores së re të Kuvendit

Këtë vit pritet miratimi i rregullores së re të Kuvendit

Politikë
Deputetët kërkojnë nga Qeveria zbatimin e rezolutave të Kuvendit

Deputetët kërkojnë nga Qeveria zbatimin e rezolutave të Kuvendit

Kosovë
Rregullorja e re e Kuvendit, kërkohet ndëshkime për deputetët që nuk votojnë

Rregullorja e re e Kuvendit, kërkohet ndëshkime për deputetët që nuk votojnë

Kosovë
Bllokimi i vendimmarrjeve në Kuvend  

Bllokimi i vendimmarrjeve në Kuvend  

Kosovë
Kuvendi me mbikëqyrje të dobët ndaj qeverisë

Kuvendi me mbikëqyrje të dobët ndaj qeverisë

Kosovë
Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, i domosdoshëm

Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, i domosdoshëm

Kosovë
Pandemia varfëron qytetarët, por jo edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës

Pandemia varfëron qytetarët, por jo edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës

Kosovë
Kuvendit të Kosovës i kërkohet ta mbikëqyr qeverinë

Kuvendit të Kosovës i kërkohet ta mbikëqyr qeverinë

Kosovë
Mosmiratimi i buxhetit vë në hall bizneset

Mosmiratimi i buxhetit vë në hall bizneset

Financa
Kuvendit i kanë mbetur 46 projektligje të papërfunduara, Kosova mund të penalizohet në rrugëtimin e integrimit evropian

Kuvendit i kanë mbetur 46 projektligje të papërfunduara, Kosova mund të penalizohet në rrugëtimin e integrimit evropian

Valdete Berisha
Deputetët e rinj duhet ta arsyetojnë besimin e qytetarëve në legjislaturën e ardhshme

Deputetët e rinj duhet ta arsyetojnë besimin e qytetarëve në legjislaturën e ardhshme

Valdete Berisha
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve, këta janë hapat për konstituimin e Kuvendit dhe formimin e Qeverisë se re (Infografikë)

Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve, këta janë hapat për konstituimin e Kuvendit dhe formimin e Qeverisë se re (Infografikë)

Valdete Berisha
Kuvendi jo funksional, ish-deputetët e legjislaturës së fundit do t’i marrin pagat e majme deri në gusht 2020

Kuvendi jo funksional, ish-deputetët e legjislaturës së fundit do t’i marrin pagat e majme deri në gusht 2020

Kosovë
Opozita në Kuvend e vendosur të mos ia krijojë kuorumin koalicionit qeverisës

Opozita në Kuvend e vendosur të mos ia krijojë kuorumin koalicionit qeverisës

Kosovë
Analistët thonë se mungesa e kuorumit ka bllokuar funksionimin e Kuvendit

Analistët thonë se mungesa e kuorumit ka bllokuar funksionimin e Kuvendit

Valdete Berisha
Deputetët të ndarë në seanca, të bashkuar në komisione

Deputetët të ndarë në seanca, të bashkuar në komisione

Kosovë
Kuvendi nuk e ka përmbushur planin e punës në mungesë të kuorumit

Kuvendi nuk e ka përmbushur planin e punës në mungesë të kuorumit

Kosovë