LAJMI I FUNDIT:

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë

19 Artikuj

Aktakuzë ndaj dy personave, mashtruan me subvencione dhe i shkaktuan dëm buxhetit të Kosovës mbi një milion euro

Aktakuzë ndaj dy personave, mashtruan me subvencione dhe i shkaktuan dëm buxhetit të Kosovës mbi një milion euro

Drejtësi
Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë gjobitet për përpunim të kundërligjshëm të të Dhënave Personale

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë gjobitet për përpunim të kundërligjshëm të të Dhënave Personale

Siguri
Arrestimi i 31 personave për rastin ‘Subvencioni 2021’, ankesa e bizneseve ndaj masave të reja kundër COVID-19 dhe kërkesa e AAK-së për Ligjin e Pagave – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Arrestimi i 31 personave për rastin ‘Subvencioni 2021’, ankesa e bizneseve ndaj masave të reja kundër COVID-19 dhe kërkesa e AAK-së për Ligjin e Pagave – disa nga ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Rasti ‘Subvencioni’, Ministria e Bujqësisë pezullon 9 zyrtarë nga puna

Rasti ‘Subvencioni’, Ministria e Bujqësisë pezullon 9 zyrtarë nga puna

Bujqësi
Përgjimet telefonike që zbuluan korrupsionin në bujqësi

Përgjimet telefonike që zbuluan korrupsionin në bujqësi

Drejtësi
Skandali i korrupsionit ‘Subvencionet 2021’: U raportua se gruri u mboll në pyll

Skandali i korrupsionit ‘Subvencionet 2021’: U raportua se gruri u mboll në pyll

Bujqësi
Maqedoni: Janë paguar rreth 412 milionë denarë subvencione për bujqit

Maqedoni: Janë paguar rreth 412 milionë denarë subvencione për bujqit

Maqedonia e Veriut
11 të arrestuarit e rastit “Subvencioni 2021” dalin para Gjykatës

11 të arrestuarit e rastit “Subvencioni 2021” dalin para Gjykatës

Kosovë
Arrestohet kreu i Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe disa zyrtarë të tjerë

Arrestohet kreu i Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe disa zyrtarë të tjerë

Kosovë
Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë merr masa ndaj përfituesve që nuk zbatuan kontratën

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë merr masa ndaj përfituesve që nuk zbatuan kontratën

Bujqësi
AZHB: Makineria bujqësore, pa numër serik nuk do të rimbursohet

AZHB: Makineria bujqësore, pa numër serik nuk do të rimbursohet

Bujqësi
Ekzekutohen subvencione për fermerët në vlerë prej rreth 7.7 milionë euro

Ekzekutohen subvencione për fermerët në vlerë prej rreth 7.7 milionë euro

Bujqësi
Publikohen rezultatet preliminare të granteve bujqësore

Publikohen rezultatet preliminare të granteve bujqësore

Bujqësi
Fillon ekzekutimi i subvencioneve në shumë prej rreth 12.6 milionë euro

Fillon ekzekutimi i subvencioneve në shumë prej rreth 12.6 milionë euro

Bujqësi
Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë fillon vlerësimin e 1642 projekteve bujqësore

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë fillon vlerësimin e 1642 projekteve bujqësore

Bujqësi
Fillon vlerësimi i aplikacioneve të projekteve bujqësore

Fillon vlerësimi i aplikacioneve të projekteve bujqësore

Bujqësi
Për Programin 2018, presin mbështetje 1642 projekte bujqësore

Për Programin 2018, presin mbështetje 1642 projekte bujqësore

Bujqësi
Bizneset e Rahovecit të interesuara për aplikim në grantet e MZHR-së

Bizneset e Rahovecit të interesuara për aplikim në grantet e MZHR-së

Bujqësi
Publikohen rezultatet preliminare të granteve në bujqësi edhe për disa sektorë tjerë

Publikohen rezultatet preliminare të granteve në bujqësi edhe për disa sektorë tjerë

Bujqësi