LAJMI I FUNDIT:

Afganët

75 Artikuj

Shtyhet afati i qëndrimit të afganëve dhe ukrainasve të mbetur në Shqipëri

Shtyhet afati i qëndrimit të afganëve dhe ukrainasve të mbetur në Shqipëri

Shqipëri
Mbyllet kampi Liya në Bondsteel, një grup afganësh mbetet ende në Kosovë

Mbyllet kampi Liya në Bondsteel, një grup afganësh mbetet ende në Kosovë

Kosovë
30 afganët e fundit në kampin Bondsteel, kush ishin dhe ku shkuan afganët pas Kosovës?

30 afganët e fundit në kampin Bondsteel, kush ishin dhe ku shkuan afganët pas Kosovës?

Kosovë
Refugjati afgan që punon në Shëngjin: Këtu është shumë mirë, por të ardhmen e shohim në SHBA

Refugjati afgan që punon në Shëngjin: Këtu është shumë mirë, por të ardhmen e shohim në SHBA

Shqipëri
Mediat e huaja shkruajnë për afganët: Shqipëria e ngrohtë i mirëpriti, ata presin SHBA-në

Mediat e huaja shkruajnë për afganët: Shqipëria e ngrohtë i mirëpriti, ata presin SHBA-në

Shqipëri
Gazetarët afganë të strehuar në Kosovë

Gazetarët afganë të strehuar në Kosovë

Kosovë
DW: Refugjatët afganë të bllokuar në Kosovë

DW: Refugjatët afganë të bllokuar në Kosovë

Kosovë
Talebanët festojnë 1 vjetorin e tërheqjes së trupave amerikane nga Afganistani

Talebanët festojnë 1 vjetorin e tërheqjes së trupave amerikane nga Afganistani

Azia
Kurti: Për një vit Kosova strehoi mbi 1,500 afganë

Kurti: Për një vit Kosova strehoi mbi 1,500 afganë

Kosovë
​Sveçla takon një delegacion amerikan, diskutojnë për procesin e strehimit të afganëve

​Sveçla takon një delegacion amerikan, diskutojnë për procesin e strehimit të afganëve

Kosovë
Mbi 300 afganë vazhdojnë të strehohen në Kosovë

Mbi 300 afganë vazhdojnë të strehohen në Kosovë

Kosovë
​Edhe 146 qytetarë afganë vijnë në Kosovë

​Edhe 146 qytetarë afganë vijnë në Kosovë

Kosovë
Afganët e strehuar në Shqipëri ngrihen në protestë

Afganët e strehuar në Shqipëri ngrihen në protestë

Shqipëri
DASH konfirmon se disa afganëve që ishin strehuar në Kosovë u është refuzuar hyrja në SHBA

DASH konfirmon se disa afganëve që ishin strehuar në Kosovë u është refuzuar hyrja në SHBA

Kosovë
Të padëshiruar në SHBA, afganët e Bondsteel-it do të zgjedhin vendqëndrimin e tyre

Të padëshiruar në SHBA, afganët e Bondsteel-it do të zgjedhin vendqëndrimin e tyre

Kosovë
Kosova përcolli grupin e fundit të afganëve të strehuar

Kosova përcolli grupin e fundit të afganëve të strehuar

Kosovë
Afganët e strehuar në Shqipëri arrijnë në SHBA, Blinken: Faleminderit popullit shqiptar

Afganët e strehuar në Shqipëri arrijnë në SHBA, Blinken: Faleminderit popullit shqiptar

Shqipëri
Largohen drejt SHBA-ve 212 afganë të strehuar në Shqipëri

Largohen drejt SHBA-ve 212 afganë të strehuar në Shqipëri

Shqipëri
Largohen drejt SHBA-ve edhe 150 afganë, Hovenier: I detyrohemi shumë Kosovës për strehimin e tyre

Largohen drejt SHBA-ve edhe 150 afganë, Hovenier: I detyrohemi shumë Kosovës për strehimin e tyre

Kosovë
Vazhdon verifikimi i afganëve të strehuar në Kosovë

Vazhdon verifikimi i afganëve të strehuar në Kosovë

Siguri
Verifikimi i së kaluarës mund t’ua zgjasë afganëve qëndrimin në Kosovë

Verifikimi i së kaluarës mund t’ua zgjasë afganëve qëndrimin në Kosovë

Kosovë
WSJ: Disa afganëve të strehuar në Kosovë mund t’iu ndalohet hyrja në SHBA

WSJ: Disa afganëve të strehuar në Kosovë mund t’iu ndalohet hyrja në SHBA

Kosovë
Largohen nga Kosova edhe 79 afganë

Largohen nga Kosova edhe 79 afganë

Kosovë
Kurti në kampin Bondsteel, vizitoi qytetarët afganë

Kurti në kampin Bondsteel, vizitoi qytetarët afganë

Siguri