LAJMI I FUNDIT:

Aeroporti i Shkupit

149 Artikuj

Nga Shkupi ka fluturime në 59 destinacione në botë me 22 linja ajrore

Nga Shkupi ka fluturime në 59 destinacione në botë me 22 linja ajrore

Maqedonia e Veriut
Arrestohet një shtetas i Serbisë në aeroportin e Shkupit

Arrestohet një shtetas i Serbisë në aeroportin e Shkupit

Kronikë e Zezë
Bojmacaliev: Mbi 603,000 pasagjerë në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit në tremujorin e parë të 2024

Bojmacaliev: Mbi 603,000 pasagjerë në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit në tremujorin e parë të 2024

Maqedonia e Veriut
Rritet numri i fluturimeve të realizuara nga aeroportet e Ohrit dhe Shkupit në dy muajt e parë të vitit 2024

Rritet numri i fluturimeve të realizuara nga aeroportet e Ohrit dhe Shkupit në dy muajt e parë të vitit 2024

Maqedonia e Veriut
Aeroporti i Shkupit i pesti në rajon për nga numri i pasagjerëve

Aeroporti i Shkupit i pesti në rajon për nga numri i pasagjerëve

Maqedonia e Veriut
Nga maji do të ketë numër të reduktuar të fluturimeve Shkup-Frankfurt

Nga maji do të ketë numër të reduktuar të fluturimeve Shkup-Frankfurt

Maqedonia e Veriut
Arrestohet një shtetas i Turqisë në Aeroportin e Shkupit, me viza të falsifikuara ka dashur të futet në Maqedoni

Arrestohet një shtetas i Turqisë në Aeroportin e Shkupit, me viza të falsifikuara ka dashur të futet në Maqedoni

Kronikë e Zezë
Dorëheqje në M-NAV për punësimet joadekuate – “Ankesat e inxhinierëve dhe instruktorëve janë tendencioze”

Dorëheqje në M-NAV për punësimet joadekuate – “Ankesat e inxhinierëve dhe instruktorëve janë tendencioze”

Maqedonia e Veriut
Anulohet greva e kontrollorëve të fluturimit pas miratimit të konkursit për punësim

Anulohet greva e kontrollorëve të fluturimit pas miratimit të konkursit për punësim

Maqedonia e Veriut
Komunikacioni ajror në aeroportin e Shkupit do të jetë i rregullt në ditët në vijim

Komunikacioni ajror në aeroportin e Shkupit do të jetë i rregullt në ditët në vijim

Maqedonia e Veriut
Për 9 muaj, në aeroportin e Shkupit dhe të Ohrit ka pasur rreth 2.4 milionë udhëtar

Për 9 muaj, në aeroportin e Shkupit dhe të Ohrit ka pasur rreth 2.4 milionë udhëtar

Maqedonia e Veriut
Në aeroportet e Shkupit dhe Ohrit nesër nuk do të ketë ngritje dhe ulje nga ora 11:00 deri në 17:00

Në aeroportet e Shkupit dhe Ohrit nesër nuk do të ketë ngritje dhe ulje nga ora 11:00 deri në 17:00

Maqedonia e Veriut
Tasevski: Mbetemi në qëndrimin për mbajtjen e grevës

Tasevski: Mbetemi në qëndrimin për mbajtjen e grevës

Maqedonia e Veriut
Aeroporti i Shkupit: Nga sot udhëtarët duhet të paraqiten tre orë para fluturimit

Aeroporti i Shkupit: Nga sot udhëtarët duhet të paraqiten tre orë para fluturimit

Maqedonia e Veriut
Nga e hëna, pasagjerët do të duhet të arrijnë në aeroportin e Shkupit tre orë para fluturimit të tyre

Nga e hëna, pasagjerët do të duhet të arrijnë në aeroportin e Shkupit tre orë para fluturimit të tyre

Maqedonia e Veriut
TAV Maqedoni do ta përditësojë sistemin e bagazheve, udhëtarëve u kërkon të regjistrohen tre orë para fluturimit

TAV Maqedoni do ta përditësojë sistemin e bagazheve, udhëtarëve u kërkon të regjistrohen tre orë para fluturimit

Maqedonia e Veriut
Shoqata e Kontrollorëve të Trafikut Ajror mbështet grevën e sindikatave

Shoqata e Kontrollorëve të Trafikut Ajror mbështet grevën e sindikatave

Maqedonia e Veriut
Kontrollorët e trafikut ajror në Maqedoni paralajmërojnë grevë më 12 tetor

Kontrollorët e trafikut ajror në Maqedoni paralajmërojnë grevë më 12 tetor

Maqedonia e Veriut
Turma qytetarësh në Aeroportin e Shkupit, presin ardhjen e mërgimtarëve

Turma qytetarësh në Aeroportin e Shkupit, presin ardhjen e mërgimtarëve

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së subvencionon dy kompani, këto do të jenë linjat e e reja ajrore në Aeroportin e Shkupit

Qeveria e RMV-së subvencionon dy kompani, këto do të jenë linjat e e reja ajrore në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Prokuroria jep detaje për kontrabandën me ar në Aeroportin e Shkupit, i dyshuar edhe një i punësuar në Doganë

Prokuroria jep detaje për kontrabandën me ar në Aeroportin e Shkupit, i dyshuar edhe një i punësuar në Doganë

Maqedonia e Veriut
Konfiskohet ar dhe diamant në vlerë 2.4 milionë euro në Aeroportin e Shkupit

Konfiskohet ar dhe diamant në vlerë 2.4 milionë euro në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Punëtorët nga Bangladeshi aterojnë në Shkup?

Punëtorët nga Bangladeshi aterojnë në Shkup?

Maqedonia e Veriut
Pezullohet thirrja për subvencione për linja të reja ajrore në Maqedoni

Pezullohet thirrja për subvencione për linja të reja ajrore në Maqedoni

Maqedonia e Veriut