LAJMI I FUNDIT:

Adnan Jashari

17 Artikuj

Nisma për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti miratohet në Komisionin për Buxhet

Nisma për tërheqjen e 30 për qind të kursimeve nga Trusti miratohet në Komisionin për Buxhet

Biznes
Nënshkrimet për tërheqjen e mjeteve të Trustit dorëzohen sot në Kuvend

Nënshkrimet për tërheqjen e mjeteve të Trustit dorëzohen sot në Kuvend

Të Tjera
Të premten dorëzohet në Kuvend peticioni për Trustin

Të premten dorëzohet në Kuvend peticioni për Trustin

Financa
Peticioni për tërheqjen e Trustit, Projektligji s’mund të hidhet në votim para shtatorit

Peticioni për tërheqjen e Trustit, Projektligji s’mund të hidhet në votim para shtatorit

Donjeta Zeqiraj
Për 5 ditë mblidhen mbi 15 mijë nënshkrime në peticionin për Trustin

Për 5 ditë mblidhen mbi 15 mijë nënshkrime në peticionin për Trustin

Të Tjera
Mblidhen 10 mijë nënshkrime për Trustin, peticioni pritet të dërgohet javën e ardhshme në Kuvend

Mblidhen 10 mijë nënshkrime për Trustin, peticioni pritet të dërgohet javën e ardhshme në Kuvend

Albert Spahiu
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Jashari: Ka interesim të madh nga qytetarët për ta nënshkruar peticionin

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, Jashari: Ka interesim të madh nga qytetarët për ta nënshkruar peticionin

Albert Spahiu
Nëna e Diana Kastratit përkujton vajzën e saj në shtatë vjetorin e vrasjes

Nëna e Diana Kastratit përkujton vajzën e saj në shtatë vjetorin e vrasjes

Kosovë
Shënohet dita e Jurisprudencës në Maqedoni

Shënohet dita e Jurisprudencës në Maqedoni

Venhar Ramadani
Përgatiten propozim-ndryshimet e Ligjit për bombat

Përgatiten propozim-ndryshimet e Ligjit për bombat

Lirim Shabani
SPOGJ: Ministri Jashari është i interesuar në çështjet e shërbimeve gjyqësorë, si për borën e vitit të kaluar

SPOGJ: Ministri Jashari është i interesuar në çështjet e shërbimeve gjyqësorë, si për borën e vitit të kaluar

Emir Hamzai
Ministri i drejtësisë, Adnan Jashari, refkelton pozitivisht ndaj kërkesave të administratës gjyqësore

Ministri i drejtësisë, Adnan Jashari, refkelton pozitivisht ndaj kërkesave të administratës gjyqësore

Lirim Shabani
Ministri Jashari takohet me Orav dhe Baily

Ministri Jashari takohet me Orav dhe Baily

Emir Hamzai
Lëvizja Besa: Paraburgimi i Dugollit – vendim antishqiptar

Lëvizja Besa: Paraburgimi i Dugollit – vendim antishqiptar

Venhar Ramadani
Dugollit i zgjatet paraburgimi, Jashari premton se nuk do të ekstradohet në Serbi! (Video)

Dugollit i zgjatet paraburgimi, Jashari premton se nuk do të ekstradohet në Serbi! (Video)

Venhar Ramadani
Lëvizja Besa: Adnan Jashari, a je ministër i Serbisë?

Lëvizja Besa: Adnan Jashari, a je ministër i Serbisë?

Politikë
Jashari: Ligji për amnisti është i mirë dhe shpresoj se nuk do pranohet iniciativa për ndryshim (Video)

Jashari: Ligji për amnisti është i mirë dhe shpresoj se nuk do pranohet iniciativa për ndryshim (Video)

Politikë