LAJMI I FUNDIT:
Abdirahim Idrizi

Abdirahim Idrizi

107 Artikuj

Jeta në kërkim të kuptimeve, për të rritur aftësinë

Jeta në kërkim të kuptimeve, për të rritur aftësinë

Këshilla Lifestyle
Martesa… nga paragjykimet dhe xhelozia

Martesa… nga paragjykimet dhe xhelozia

Këshilla Lifestyle
Nëse nuk më njeh, mos më paragjyko!

Nëse nuk më njeh, mos më paragjyko!

Këshilla Lifestyle
Juve ju besojmë por edhe i lexojmë

Juve ju besojmë por edhe i lexojmë

Profil
Dita Botërore e Shkrimtarëve – dita e fjalës së shkruar

Dita Botërore e Shkrimtarëve – dita e fjalës së shkruar

Kulturë
Fjalë të urta me vlerë ari

Fjalë të urta me vlerë ari

Kulturë
Maska

Maska

Këshilla Lifestyle
Nevoja për një lloj të ri perceptimi!

Nevoja për një lloj të ri perceptimi!

Të tjera
Shpresa, thesari më i çmueshëm i njeriut

Shpresa, thesari më i çmueshëm i njeriut

Këshilla Lifestyle
Frikën e largojnë besimi dhe dashuria

Frikën e largojnë besimi dhe dashuria

Këshilla Lifestyle
Liria individuale

Liria individuale

Këshilla Lifestyle
Hana, Ylli, për çdo ditë falin dritën dhe dashurinë e kësaj bote

Hana, Ylli, për çdo ditë falin dritën dhe dashurinë e kësaj bote

Këshilla Lifestyle
Muaji Mars – muaj i meshkujve

Muaji Mars – muaj i meshkujve

Të tjera
Ndoshta e keni ditur, por nuk është e tepërt t’jua rikujtoj

Ndoshta e keni ditur, por nuk është e tepërt t’jua rikujtoj

Këshilla Lifestyle
Mos u armiqëso me askënd

Mos u armiqëso me askënd

Këshilla Lifestyle
Letrat me vlerë

Letrat me vlerë

Trend
Depresioni dhe seksi

Depresioni dhe seksi

Psikologji
Gjërat e mëdha nuk maten me numra e statistika

Gjërat e mëdha nuk maten me numra e statistika

Këshilla Lifestyle
Mendime aforistike për besimin

Mendime aforistike për besimin

Këshilla Lifestyle
Për cilin punoni?

Për cilin punoni?

Këshilla Lifestyle
Konsolidimi i borxheve: Largojeni kredinë, shlyeni borxhin!

Konsolidimi i borxheve: Largojeni kredinë, shlyeni borxhin!

Këshilla Lifestyle
Homoseksualiteti

Homoseksualiteti

Intimitet dhe Pasion
Analiza vjetore

Analiza vjetore

Këshilla Lifestyle
Shefi i mirë

Shefi i mirë

Këshilla Lifestyle