LAJMI I FUNDIT:

Çfarë të vizitosh - Faqja 14

Alaska, e mistershme dhe e mahnitshme

Alaska, e mistershme dhe e mahnitshme

Çfarë të vizitosh
Kosova duhet të vizitohet nga çdo grua aventuriste

Kosova duhet të vizitohet nga çdo grua aventuriste

Çfarë të vizitosh
Glacier, një kopsht madhështor akulli

Glacier, një kopsht madhështor akulli

Çfarë të vizitosh
Skocia, një shtet i mahnitshëm (Video)

Skocia, një shtet i mahnitshëm (Video)

Çfarë të vizitosh
Parku kombëtar i Banff, një nga destinacionet më të kërkuara në botë (Video)

Parku kombëtar i Banff, një nga destinacionet më të kërkuara në botë (Video)

Çfarë të vizitosh
Magjia e Lapland në Finlandë (Video)

Magjia e Lapland në Finlandë (Video)

Çfarë të vizitosh
Dëshironi të shpërnguleni? Këto janë shtetet me standardin më të mirë të jetesës në botë

Dëshironi të shpërnguleni? Këto janë shtetet me standardin më të mirë të jetesës në botë

Çfarë të vizitosh
Prestigjiozia “VOGUE” futë Prizrenin në listën e vendeve që duhet vizituar gjatë vitit 2017 (Foto)

Prestigjiozia “VOGUE” futë Prizrenin në listën e vendeve që duhet vizituar gjatë vitit 2017 (Foto)

Çfarë të vizitosh
“New York Times”: Pesë vendet më të mira për t’i vizituar në Prishtinë

“New York Times”: Pesë vendet më të mira për t’i vizituar në Prishtinë

Çfarë të vizitosh
Fansat e “Game of Thrones” patjetër se duhet t’i vizitojnë këto vende

Fansat e “Game of Thrones” patjetër se duhet t’i vizitojnë këto vende

Çfarë të vizitosh
Shtatë qytetet më të lira për të jetuar në Evropë (Foto)

Shtatë qytetet më të lira për të jetuar në Evropë (Foto)

Çfarë të vizitosh
Këto janë qytetet më të respektuara në tërë botën (Foto)

Këto janë qytetet më të respektuara në tërë botën (Foto)

Çfarë të vizitosh
Dëshironi të notoni në një det fluoreshent? Atëherë vizitojeni ishullin Vaadhoo (Foto)

Dëshironi të notoni në një det fluoreshent? Atëherë vizitojeni ishullin Vaadhoo (Foto)

Çfarë të vizitosh
Dhjetë ndërtesat më të shtrenjta në botë

Dhjetë ndërtesat më të shtrenjta në botë

Çfarë të vizitosh
Këto janë dhjetë shtetet më të lumtura në botë të cilat patjetër se duhet t’i vizitoni

Këto janë dhjetë shtetet më të lumtura në botë të cilat patjetër se duhet t’i vizitoni

Çfarë të vizitosh
Peja edhe me një atraksion turistik – Shtegu i hekurt “Mat Via Ferrata” (Video)

Peja edhe me një atraksion turistik – Shtegu i hekurt “Mat Via Ferrata” (Video)

Çfarë të vizitosh
Tri plazhet më të mira në Amerikë, sipas renditjes

Tri plazhet më të mira në Amerikë, sipas renditjes

Çfarë të vizitosh
Mediat britanike shkruajnë për Shqipërinë: Plazhe të mahnitshme dhe birra të lira

Mediat britanike shkruajnë për Shqipërinë: Plazhe të mahnitshme dhe birra të lira

Çfarë të vizitosh
Tri nga shumë plazhet e bukura të Italisë

Tri nga shumë plazhet e bukura të Italisë

Çfarë të vizitosh