LAJMI I FUNDIT:

Rregullimi i shtëpisë - Faqja 6

Dhoma e ditës sipas Feng Shui

Dhoma e ditës sipas Feng Shui

Rregullimi i shtëpisë
Sa shpesh duhet ndërruar çarçafët?

Sa shpesh duhet ndërruar çarçafët?

Rregullimi i shtëpisë
Kjo mund të jetë shtëpia më e organizuar që keni parë (video)

Kjo mund të jetë shtëpia më e organizuar që keni parë (video)

Rregullimi i shtëpisë
Tri gjëra që duhet patjetër t’i keni në dhomën tuaj të gjumit këtë sezon

Tri gjëra që duhet patjetër t’i keni në dhomën tuaj të gjumit këtë sezon

Rregullimi i shtëpisë
​10 gjërat e pa imagjinueshme, e të lira, që na lehtësojnë punën në kuzhinë

​10 gjërat e pa imagjinueshme, e të lira, që na lehtësojnë punën në kuzhinë

Rregullimi i shtëpisë
Tapeta muri me lule për çdo shtëpi (Foto)

Tapeta muri me lule për çdo shtëpi (Foto)

Rregullimi i shtëpisë
“Hallakatja” që sjell lumturi në çdo familje

“Hallakatja” që sjell lumturi në çdo familje

Rregullimi i shtëpisë
“Hallakatja” e shtëpisë s’ka kuptim pa pastrimin e dhomës së gjumit – disa hapa si ta përtrini dhomën e fjetjes

“Hallakatja” e shtëpisë s’ka kuptim pa pastrimin e dhomës së gjumit – disa hapa si ta përtrini dhomën e fjetjes

Super Viva
Si të pastroni kuzhinën dhe dhomën e fjetjes – një hap tutje drejt pastërtisë në shtëpinë tuaj

Si të pastroni kuzhinën dhe dhomën e fjetjes – një hap tutje drejt pastërtisë në shtëpinë tuaj

Super Viva
Mësoni çka ju duhet për një SUPER banjo të pastër

Mësoni çka ju duhet për një SUPER banjo të pastër

Super Viva
Gjithçka që ju duhet për të larë dhe lyrë – përtërini murin dhe dyshemenë tuaj (Foto/Video)

Gjithçka që ju duhet për të larë dhe lyrë – përtërini murin dhe dyshemenë tuaj (Foto/Video)

Super Viva
Erdhi pranvera, erdhi koha për pastrim – disa këshilla si ta bëni shtëpinë tuaj të shkëlqejë

Erdhi pranvera, erdhi koha për pastrim – disa këshilla si ta bëni shtëpinë tuaj të shkëlqejë

Super Viva
“Beso Në Mua” këtë javë do të ju sjellë episodin e parë nga projekti shumëngjyrësh ‘Panorama’ (Video)

“Beso Në Mua” këtë javë do të ju sjellë episodin e parë nga projekti shumëngjyrësh ‘Panorama’ (Video)

Rregullimi i shtëpisë
Kanë filluar të ngjisin shirita në dhomë: Rezultatin përfundimtar askush nuk e ka pritur! (Video)

Kanë filluar të ngjisin shirita në dhomë: Rezultatin përfundimtar askush nuk e ka pritur! (Video)

Rregullimi i shtëpisë
‘Beso në Mua’ vazhdon me pjesën e tretë të projektin ‘Skenografia’ (Video)

‘Beso në Mua’ vazhdon me pjesën e tretë të projektin ‘Skenografia’ (Video)

Rregullimi i shtëpisë
Shtëpia e dizajnerit italian merr vetëm gjashtë orë kohë për t’u montuar (Video)

Shtëpia e dizajnerit italian merr vetëm gjashtë orë kohë për t’u montuar (Video)

Rregullimi i shtëpisë
‘Beso Në Mua’ këtë javë do t’ju sjellë pamje nga projekti shumëngjyrësh që do të realizohet në Pejë (Video)

‘Beso Në Mua’ këtë javë do t’ju sjellë pamje nga projekti shumëngjyrësh që do të realizohet në Pejë (Video)

Rregullimi i shtëpisë
Si ta dizajnoni një shtëpi që ju bën të ndiheni mirë

Si ta dizajnoni një shtëpi që ju bën të ndiheni mirë

Rregullimi i shtëpisë
E reduktuar, e saktë dhe me pak beton: Ky është trendi për 2018-n (Foto)

E reduktuar, e saktë dhe me pak beton: Ky është trendi për 2018-n (Foto)

Rregullimi i shtëpisë
Si në përralla: Disa ide për rregullimin e dhomës për vogëlushët tuaj!

Si në përralla: Disa ide për rregullimin e dhomës për vogëlushët tuaj!

Rregullimi i shtëpisë
Truqe për rregulluar kuzhinën ë mënyrë shembullore (Video)

Truqe për rregulluar kuzhinën ë mënyrë shembullore (Video)

Rregullimi i shtëpisë
Mënyra aspak të shtrenjta për një enterier plot stil (Foto)

Mënyra aspak të shtrenjta për një enterier plot stil (Foto)

Rregullimi i shtëpisë
“Beso në Mua” bëhet gati për sezonën e re – shfaqet në Dukagjini (Video)

“Beso në Mua” bëhet gati për sezonën e re – shfaqet në Dukagjini (Video)

Rregullimi i shtëpisë
Ide dizajni për dhoma të vogla të gjumit (Foto)

Ide dizajni për dhoma të vogla të gjumit (Foto)

Rregullimi i shtëpisë