LAJMI I FUNDIT:

Pyet Mjekun

Infeksionet respiratore virale tek fëmijët në periudhën vjeshtë-dimër

Infeksionet respiratore virale tek fëmijët në periudhën vjeshtë-dimër

Pyet Mjekun
Pyetjeve më të shpeshta në lidhje me procedurën TAC ju përgjigjet Dr. Zoran Jovanovski

Pyetjeve më të shpeshta në lidhje me procedurën TAC ju përgjigjet Dr. Zoran Jovanovski

Pyet Mjekun
Prof. Ass. Afrim Shabani, dr. sci., oftalmolog

Prof. Ass. Afrim Shabani, dr. sci., oftalmolog

Pyet Mjekun
Dr. med. Nijazi Ahmeti, Dermatovenerologist / Botox & Fillers Practitioner

Dr. med. Nijazi Ahmeti, Dermatovenerologist / Botox & Fillers Practitioner

Pyet Mjekun
Ass.dr. Merita Emini Sadiku, dr.sci., Interniste-endokrinologe-diabetologe

Ass.dr. Merita Emini Sadiku, dr.sci., Interniste-endokrinologe-diabetologe

Pyet Mjekun
Ass. Dr. Ferat Sallahu, MD, PhD. Kirurg i përgjithshëm dhe abdominal

Ass. Dr. Ferat Sallahu, MD, PhD. Kirurg i përgjithshëm dhe abdominal

Pyet Mjekun
Dr. Arbër Veliu, specialist Gastroenterolog – Hepatolog

Dr. Arbër Veliu, specialist Gastroenterolog – Hepatolog

Pyet Mjekun
Arben Boshnjaku, MSc Pt, MSc Sport Sci. –  Fizioterapeut

Arben Boshnjaku, MSc Pt, MSc Sport Sci. – Fizioterapeut

Pyet Mjekun
Prof. dr. Gani Bajraktari, MSc, PhD, FESC, FACC- Profesor i Mjekësisë Interne – Kardiologji

Prof. dr. Gani Bajraktari, MSc, PhD, FESC, FACC- Profesor i Mjekësisë Interne – Kardiologji

Pyet Mjekun
Dr. Arbër Neziri, mr.sci., urolog

Dr. Arbër Neziri, mr.sci., urolog

Pyet Mjekun
Dr. Fatos Kelmendi, neurokirurg

Dr. Fatos Kelmendi, neurokirurg

Pyet Mjekun
Dr. Dëfrim Koçinaj, kirurg pediatrik

Dr. Dëfrim Koçinaj, kirurg pediatrik

Pyet Mjekun
Ass dr Skender R. Baca, mr.sci., pulmolog

Ass dr Skender R. Baca, mr.sci., pulmolog

Pyet Mjekun
Dr. Samire Gashi – Braina, psikiatër

Dr. Samire Gashi – Braina, psikiatër

Pyet Mjekun
Dr. Hajriz. S. Rudari, Mr. Sci., Kirurg vaskular

Dr. Hajriz. S. Rudari, Mr. Sci., Kirurg vaskular

Pyet Mjekun
Dr. Valbon Gashi, mr.sc. Kirurg vaskular dhe endovaskular

Dr. Valbon Gashi, mr.sc. Kirurg vaskular dhe endovaskular

Pyet Mjekun
Ass. dr. Memli Morina, mr. sci, gjinekolog – obstetër

Ass. dr. Memli Morina, mr. sci, gjinekolog – obstetër

Pyet Mjekun
Dr. Venera Emini-Koçinaj, Stomatologe-ortodonte

Dr. Venera Emini-Koçinaj, Stomatologe-ortodonte

Pyet Mjekun
Dr. Avni Kryeziu, internist-reumatolog

Dr. Avni Kryeziu, internist-reumatolog

Pyet Mjekun
Ass. dr. Izet Sadiku, PhD kandidat, Infektolog

Ass. dr. Izet Sadiku, PhD kandidat, Infektolog

Pyet Mjekun
Ass. dr. Myrvete Kabashi, mr. sci., neuropsikiatre

Ass. dr. Myrvete Kabashi, mr. sci., neuropsikiatre

Pyet Mjekun
Dr. Dugagjin Spanca, Otorinolaringolog

Dr. Dugagjin Spanca, Otorinolaringolog

Pyet Mjekun
Ass.dr.Violeta Zatriqi mr.sci, kirurge plastike-estetike

Ass.dr.Violeta Zatriqi mr.sci, kirurge plastike-estetike

Pyet Mjekun
Prof. med. PhD. Hamdi Ramadani, infektolog

Prof. med. PhD. Hamdi Ramadani, infektolog

Pyet Mjekun