LAJMI I FUNDIT:

Të Tjera

Mbi 169 prona të Kosovës jashtë territorit, “Trepça” kërkon kthimin vetëm të atyre brenda Kosovës

Mbi 169 prona të Kosovës jashtë territorit, “Trepça” kërkon kthimin vetëm të atyre brenda Kosovës

Të Tjera
​FMN-ja dhe Qeveria me shifra të ndryshme për rritjen ekonomike

​FMN-ja dhe Qeveria me shifra të ndryshme për rritjen ekonomike

Të Tjera
Ish-punonjësit e “Rilindjes” protestojnë para AKP-së për 20 përqindëshin, kërkojnë të drejtat e tyre

Ish-punonjësit e “Rilindjes” protestojnë para AKP-së për 20 përqindëshin, kërkojnë të drejtat e tyre

Të Tjera
“Sikur ta gëzoja së paku një a dy vjet”, betejë e gjatë për pensionin e dyfishtë

“Sikur ta gëzoja së paku një a dy vjet”, betejë e gjatë për pensionin e dyfishtë

Të Tjera
Ministria e Mjedisit neglizhon ri-licencimin e Terminalit Doganor “Fitorja” në Ferizaj, flet ministri Aliu

Ministria e Mjedisit neglizhon ri-licencimin e Terminalit Doganor “Fitorja” në Ferizaj, flet ministri Aliu

Të Tjera
Shpenzimet e subvencioneve për efiçiencë – reagon Ministria e Ekonomisë

Shpenzimet e subvencioneve për efiçiencë – reagon Ministria e Ekonomisë

Të Tjera
“Trepça” kërkon kthimin e pronave të paluajtshme, jep afat 30 ditë

“Trepça” kërkon kthimin e pronave të paluajtshme, jep afat 30 ditë

Të Tjera
​Komunat akuzojnë qeverinë për mungesë të financimit në projekte

​Komunat akuzojnë qeverinë për mungesë të financimit në projekte

Të Tjera
Njoftim për manifestim interesi

Njoftim për manifestim interesi

Të Tjera
Azemi: Punëtorët teknikë në QKUK nga ky muaj me paga të rritura për 100 euro

Azemi: Punëtorët teknikë në QKUK nga ky muaj me paga të rritura për 100 euro

Të Tjera
Murati: Asnjë aksident me fatalitet në vendin e punës në gjashtë mujorin e parë

Murati: Asnjë aksident me fatalitet në vendin e punës në gjashtë mujorin e parë

Të Tjera
​Thirrje për reforma, bizneset e turizmit kërkojnë uljen e TVSH-së

​Thirrje për reforma, bizneset e turizmit kërkojnë uljen e TVSH-së

Të Tjera
Kontratat njëburimore, Bajrami akuzon Qeverinë Kurti për shpenzime të dyshimta në KEK

Kontratat njëburimore, Bajrami akuzon Qeverinë Kurti për shpenzime të dyshimta në KEK

Të Tjera
Rruga Prishtinë-Mitrovicë, asfaltohet njëri drejtim i segmentit Lugu i Madh – Maxhunaj

Rruga Prishtinë-Mitrovicë, asfaltohet njëri drejtim i segmentit Lugu i Madh – Maxhunaj

Të Tjera
Dogana e Kosovës pranon 1,360 aplikime për pozitat e reja doganore – procesi përzgjedhës së kandidatëve drejt përfundimit

Dogana e Kosovës pranon 1,360 aplikime për pozitat e reja doganore – procesi përzgjedhës së kandidatëve drejt përfundimit

Jehona Hulaj
Ministria e Financave, pensionistëve: Kujdes ndaj lajmeve të rreme për skemat pensionale

Ministria e Financave, pensionistëve: Kujdes ndaj lajmeve të rreme për skemat pensionale

Të Tjera
Vazhdon qarkullimi i parave false në Kosovë – raportohen tri raste në polici

Vazhdon qarkullimi i parave false në Kosovë – raportohen tri raste në polici

Të Tjera
Murati sqaron detajet e Skemës së re Sociale, kush mund të aplikojë dhe përfitimet e reja

Murati sqaron detajet e Skemës së re Sociale, kush mund të aplikojë dhe përfitimet e reja

Të Tjera
Shoqata e Naftëtarëve: Çmimet e derivateve në Kosovë ndër më të lirat në rajon, mund të rriten nga tregu global

Shoqata e Naftëtarëve: Çmimet e derivateve në Kosovë ndër më të lirat në rajon, mund të rriten nga tregu global

Jehona Hulaj
Hoti: Bordi i Trustit Pensional pa anëtarin nga Sindikatat, Qeveria Kurti po nëpërkëmbë të drejtat sindikale

Hoti: Bordi i Trustit Pensional pa anëtarin nga Sindikatat, Qeveria Kurti po nëpërkëmbë të drejtat sindikale

Të Tjera
Kurti: Zvicra, një ndër investitorët kryesorë në Kosovë me 1.1 miliard euro investime

Kurti: Zvicra, një ndër investitorët kryesorë në Kosovë me 1.1 miliard euro investime

Të Tjera
Nga 1 qershori mbyllet një pjesë e rrugës Kaçanik-Hani i Elezit, shkak punimet në hekurudhë

Nga 1 qershori mbyllet një pjesë e rrugës Kaçanik-Hani i Elezit, shkak punimet në hekurudhë

Të Tjera
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme – hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme – hapet thirrja

Të Tjera
Oda Amerikane kërkon ndërprerjen e ndërhyrjes së shtetit në tregun e karburanteve

Oda Amerikane kërkon ndërprerjen e ndërhyrjes së shtetit në tregun e karburanteve

Të Tjera