LAJMI I FUNDIT:

Turqia

Publikohet videoja e fluturimit të parë të formacionit të një fluturake turke pa pilot me aeroplanë tjerë luftarakë

Publikohet videoja e fluturimit të parë të formacionit të një fluturake turke pa pilot me aeroplanë tjerë luftarakë

Turqia
Kush është Hakan Fidan, kryediplomati i ri i Turqisë?

Kush është Hakan Fidan, kryediplomati i ri i Turqisë?

Turqia
Stoltenberg, Erdoganit: Suedia i ka përmbushur obligimet për anëtarësim në NATO

Stoltenberg, Erdoganit: Suedia i ka përmbushur obligimet për anëtarësim në NATO

Turqia
Erdogan zbuloi përbërjen e qeverisë së re, vetëm dy ministra kanë mbetur në detyrë – diplomacia do të udhëhiqet nga ish-shefi i inteligjencës

Erdogan zbuloi përbërjen e qeverisë së re, vetëm dy ministra kanë mbetur në detyrë – diplomacia do të udhëhiqet nga ish-shefi i inteligjencës

Turqia
Erdogan betohet si president i Turqisë: Do t’i përmbahem parimeve të Ataturkut

Erdogan betohet si president i Turqisë: Do t’i përmbahem parimeve të Ataturkut

Turqia
Orban tregon arsyet se pse ishte e rëndësishme fitorja e Erdoganit

Orban tregon arsyet se pse ishte e rëndësishme fitorja e Erdoganit

Turqia
Erdogan do të betohet për mandatin e tij të dytë si President më 3 qershor

Erdogan do të betohet për mandatin e tij të dytë si President më 3 qershor

Turqia
Këshilli i Lartë Zgjedhor ka shpallur zyrtarisht Erdoganin si fitues të balotazhit të zgjedhjeve presidenciale në Turqi

Këshilli i Lartë Zgjedhor ka shpallur zyrtarisht Erdoganin si fitues të balotazhit të zgjedhjeve presidenciale në Turqi

Turqia
Kılıçdaroglu humb imunitetin, ai mund të përfundojë në gjykatë për fyerjet ndaj Erdoganit

Kılıçdaroglu humb imunitetin, ai mund të përfundojë në gjykatë për fyerjet ndaj Erdoganit

Turqia
Si votuan turqit që jetojnë jashtë vendit në balotazhin e zgjedhjeve të Turqisë?

Si votuan turqit që jetojnë jashtë vendit në balotazhin e zgjedhjeve të Turqisë?

Turqia
Kështu u festua fitorja e Erdoganit në vendin që është “shtëpia e diasporës më të madhe turke” në botë

Kështu u festua fitorja e Erdoganit në vendin që është “shtëpia e diasporës më të madhe turke” në botë

Turqia
Kush është Recep Tayyip Erdogan, si ka ndryshuar Turqia gjatë kohës sa ka qenë ai në pushtet dhe çfarë thonë kritikët dhe mbështetësit e tij për të?

Kush është Recep Tayyip Erdogan, si ka ndryshuar Turqia gjatë kohës sa ka qenë ai në pushtet dhe çfarë thonë kritikët dhe mbështetësit e tij për të?

Turqia
Konfirmohet zyrtarisht: Erdogan është fitues i zgjedhjeve në Turqi

Konfirmohet zyrtarisht: Erdogan është fitues i zgjedhjeve në Turqi

Turqia
Deklaratat e Kemal Kiliçdaroglu, pas raportimit se Erdogan është fitues në zgjedhjet për president të Turqisë

Deklaratat e Kemal Kiliçdaroglu, pas raportimit se Erdogan është fitues në zgjedhjet për president të Turqisë

Turqia
‘Bye, bye, bye, Kemal’ – Erdogan shpall fitoren në zgjedhjet presidenciale në Turqi

‘Bye, bye, bye, Kemal’ – Erdogan shpall fitoren në zgjedhjet presidenciale në Turqi

Turqia
Sipas rezultateve të mediave në Turqi, Erdogan do të jetë president edhe për një mandat

Sipas rezultateve të mediave në Turqi, Erdogan do të jetë president edhe për një mandat

Turqia
Erdogan apo Kiliçdaroglu, këto janë rezultatet e para për zgjedhjet e balotazhit në Turqi

Erdogan apo Kiliçdaroglu, këto janë rezultatet e para për zgjedhjet e balotazhit në Turqi

Turqia
Gjithçka ndodhi gjatë ditës së zgjedhjeve – rezultatet dhe informata të tjera nga balotazhi në Turqi

Gjithçka ndodhi gjatë ditës së zgjedhjeve – rezultatet dhe informata të tjera nga balotazhi në Turqi

Turqia
Turqit zgjedhin në raundin e dytë, kundërshtari i Erdoganit paralajmëroi votuesit: Kujdes, ruani kutitë e votimit

Turqit zgjedhin në raundin e dytë, kundërshtari i Erdoganit paralajmëroi votuesit: Kujdes, ruani kutitë e votimit

Turqia
Erdogan u jep fëmijëve para dhe lodra në shkollën ku votoi në Stamboll

Erdogan u jep fëmijëve para dhe lodra në shkollën ku votoi në Stamboll

Turqia
Kiliçdaroglu voton në Ankara

Kiliçdaroglu voton në Ankara

Turqia
Erdogan e hedh votën në Stamboll

Erdogan e hedh votën në Stamboll

Turqia
Votues të rinj në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi, 47.523 persona mbushin 18-vjet

Votues të rinj në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi, 47.523 persona mbushin 18-vjet

Turqia
Votimi pritet të jetë më i shpejtë në balotazh në Turqi

Votimi pritet të jetë më i shpejtë në balotazh në Turqi

Turqia