LAJMI I FUNDIT:
Melodia Px

Melodia Px

101 Artikuj

A don me ditë qysh me u dok ma s’miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s’miri?

Melodia Px
Eksploro natyrën dhe ngjit majat me çizmet e duhura

Eksploro natyrën dhe ngjit majat me çizmet e duhura

Melodia Px
Veshje që ta rrisin vetëbesimin

Veshje që ta rrisin vetëbesimin

Melodia Px
Formësoje trupin me peshën Martes

Formësoje trupin me peshën Martes

Melodia Px
Rehatohu n’plazh mirë dhe lirë

Rehatohu n’plazh mirë dhe lirë

Melodia Px
A jeni gati për mbrëmjen e Maturës?

A jeni gati për mbrëmjen e Maturës?

Melodia Px
Për çfarë vibes je – Summer Vibes apo Good Vibes?

Për çfarë vibes je – Summer Vibes apo Good Vibes?

Melodia Px
Atlete me t’i rahatu kamt’ për 1 Maj

Atlete me t’i rahatu kamt’ për 1 Maj

Melodia Px
Për 1 Maj bjen gjithë shi! Rri gati se ma mirë e ki!

Për 1 Maj bjen gjithë shi! Rri gati se ma mirë e ki!

Melodia Px
Kudo që ecni për 1 Maj, ecni rehatshëm

Kudo që ecni për 1 Maj, ecni rehatshëm

Melodia Px
Eksploro natyrën me veshjet e stilit taktik të Melodia Px

Eksploro natyrën me veshjet e stilit taktik të Melodia Px

Melodia Px
Eksploro natyrën me pajisjet e duhura

Eksploro natyrën me pajisjet e duhura

Melodia Px
Eksploro natyrën me stil dhe komoditet me ofertat e Melodia Px për Ditën e Punëtorëve!

Eksploro natyrën me stil dhe komoditet me ofertat e Melodia Px për Ditën e Punëtorëve!

Melodia Px
Modë apo relaks?

Modë apo relaks?

Melodia Px
Përcjelle modën ose ajo t’përcjellë ty

Përcjelle modën ose ajo t’përcjellë ty

Melodia Px
Aty ku aroma bëhet simfoni dhe ju jeni dirigjenti

Aty ku aroma bëhet simfoni dhe ju jeni dirigjenti

Melodia Px
Knaqja zemrën vetit: Bli fustanin me zbritje në Melodia Px

Knaqja zemrën vetit: Bli fustanin me zbritje në Melodia Px

Melodia Px
Autobusi bon me t’ik, a kjo bluzë me zbritje hiç kërqysh!

Autobusi bon me t’ik, a kjo bluzë me zbritje hiç kërqysh!

Melodia Px
Stili në zemër, eleganca në veshje: Shfaq bukurinë tënde me koleksionin e fundit nga Parisi, ekskluzivisht në Melodia Px! 

Stili në zemër, eleganca në veshje: Shfaq bukurinë tënde me koleksionin e fundit nga Parisi, ekskluzivisht në Melodia Px! 

Melodia Px
Sako nga MelodiaPx që t’shton vetëbesim!

Sako nga MelodiaPx që t’shton vetëbesim!

Melodia Px
A don mu dok zojë për bajram?

A don mu dok zojë për bajram?

Melodia Px
Boja dhuratë vetit para se m’ja bo miletit

Boja dhuratë vetit para se m’ja bo miletit

Melodia Px
I pembe apo i kaftë, dytë t’bojnë modele

I pembe apo i kaftë, dytë t’bojnë modele

Melodia Px
Madam, stili jot lyp këpucë franceze?

Madam, stili jot lyp këpucë franceze?

Melodia Px