LAJMI I FUNDIT:
Fluidi

Fluidi

83 Artikuj

Edhe pak ditë deri në përfundimin e ‘Magic of December’!

Edhe pak ditë deri në përfundimin e ‘Magic of December’!

Fluidi
Fito dhuratë dhe përjeto Magjinë e Dhjetorit!

Fito dhuratë dhe përjeto Magjinë e Dhjetorit!

Fluidi
‘Magic of December’ këndi më magjik i festave të fundvitit!

‘Magic of December’ këndi më magjik i festave të fundvitit!

Fluidi
Fluidi Tropical – shije freskuese që po pëlqehet shumë!

Fluidi Tropical – shije freskuese që po pëlqehet shumë!

Fluidi
Stina kur t‘duhen vitaminat!

Stina kur t‘duhen vitaminat!

Fluidi
Fluidi, pjesë e panairit më të madh në Dubai ‘Private Label & Licensing Middle East’

Fluidi, pjesë e panairit më të madh në Dubai ‘Private Label & Licensing Middle East’

Fluidi
Ky është lëngu që të gjithë e dëshirojnë!

Ky është lëngu që të gjithë e dëshirojnë!

Fluidi
Shija e këndshme mbizotëron çdo recetë me Floil!

Shija e këndshme mbizotëron çdo recetë me Floil!

Fluidi
Përtej shijes freskuese tropikale!

Përtej shijes freskuese tropikale!

Fluidi
A e dini sekretin e ushqimeve të shijshme dhe t’shëndetshme?!

A e dini sekretin e ushqimeve të shijshme dhe t’shëndetshme?!

Fluidi
Brendet amerikane, Rc Cola dhe Red Rain po sjellin super kampanjë këtë verë!

Brendet amerikane, Rc Cola dhe Red Rain po sjellin super kampanjë këtë verë!

Fluidi
‘Champions of Fun’ me 22 dhe 23 Korrik rikthehet në Gjilan

‘Champions of Fun’ me 22 dhe 23 Korrik rikthehet në Gjilan

Fluidi
‘Champions of Fun’ me 12 dhe 13 korrik rikthehet në Ferizaj 

‘Champions of Fun’ me 12 dhe 13 korrik rikthehet në Ferizaj 

Fluidi
“Champions of Fun” po i rikthehen kryeqytetit këtë fundjavë!

“Champions of Fun” po i rikthehen kryeqytetit këtë fundjavë!

Fluidi
¨Champions of Fun¨ këtë vikend në qytetin e Gjakovës dhe në Cineplexx!

¨Champions of Fun¨ këtë vikend në qytetin e Gjakovës dhe në Cineplexx!

Fluidi
Gjilani është qyteti i radhës që mbledh kampionët e argëtimit

Gjilani është qyteti i radhës që mbledh kampionët e argëtimit

Fluidi
“Champions of Fun” mbledh kampionët për t’u argëtuar së bashku!

“Champions of Fun” mbledh kampionët për t’u argëtuar së bashku!

Fluidi
Për një iftar të mbushur me shumë dashuri

Për një iftar të mbushur me shumë dashuri

Fluidi
Vaji vendor që po i shton shije çdo recete

Vaji vendor që po i shton shije çdo recete

Fluidi
Red Rain, sponzor kryesor i garës së motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!

Red Rain, sponzor kryesor i garës së motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!

Fluidi
Pija tropikale e shumëkërkuar!

Pija tropikale e shumëkërkuar!

Fluidi
Fluidi ju uron 13 vjet shtet!

Fluidi ju uron 13 vjet shtet!

Fluidi
Edhe dy ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Pije me dashni’ nga Jaffa Champion 

Edhe dy ditë deri në përfundimin e kampanjës ‘Pije me dashni’ nga Jaffa Champion 

Fluidi
Shija tropikale, risia e fundit nga brendi RC!

Shija tropikale, risia e fundit nga brendi RC!

Fluidi