LAJMI I FUNDIT:
FL

Fadil Lepaja

478 Artikuj

Vëllai i madh, Edi

Vëllai i madh, Edi

Fadil Lepaja
Elegji për maçokun me emrin Loki

Elegji për maçokun me emrin Loki

Fadil Lepaja
Ballkani apo Ballkoni i Hapur

Ballkani apo Ballkoni i Hapur

Fadil Lepaja
(Mos) Thuaj ç’më duhet mua!

(Mos) Thuaj ç’më duhet mua!

Fadil Lepaja
Mirëkuptim për Edin

Mirëkuptim për Edin

Fadil Lepaja
Ballkani i (pa)hapur

Ballkani i (pa)hapur

Fadil Lepaja
Gazi

Gazi

Fadil Lepaja
Dialogu si vazhdim i luftës me mjete tjera

Dialogu si vazhdim i luftës me mjete tjera

Fadil Lepaja
Memli në garë me vetveten

Memli në garë me vetveten

Fadil Lepaja
Jemi “Banana-republikë”?

Jemi “Banana-republikë”?

Fadil Lepaja
Liria nuk ka emër, as mbiemër

Liria nuk ka emër, as mbiemër

Fadil Lepaja
“Të luftosh si femër”

“Të luftosh si femër”

Fadil Lepaja
Reforma…

Reforma…

Fadil Lepaja
Asgjë nuk do të jetë si më parë!?

Asgjë nuk do të jetë si më parë!?

Fadil Lepaja
Me kryetar apo me flamur të ri?

Me kryetar apo me flamur të ri?

Fadil Lepaja
Të këndosh apo vetëm të lash enët!?

Të këndosh apo vetëm të lash enët!?

Fadil Lepaja
“VVota”

“VVota”

Fadil Lepaja
Djemtë si princesha, vajzat si ushtarë

Djemtë si princesha, vajzat si ushtarë

Fadil Lepaja
Zoon (para)politikon

Zoon (para)politikon

Fadil Lepaja
Për kë do të votojë Shën Valentini

Për kë do të votojë Shën Valentini

Fadil Lepaja
Përvoja dhe eksperienca

Përvoja dhe eksperienca

Fadil Lepaja
Rënia e doktrinës Trump dhe boshllëku paraelektoral

Rënia e doktrinës Trump dhe boshllëku paraelektoral

Fadil Lepaja
Kryeministrin s’e kap satira

Kryeministrin s’e kap satira

Fadil Lepaja
Të drejtat qytetare të shtazëve

Të drejtat qytetare të shtazëve

Fadil Lepaja