LAJMI I FUNDIT:
eGjeta

eGjeta

61 Artikuj

Info

eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni goma, vajra, aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, laptop, kompjuter, smartphone, kozmetikë, pajisje sportive, paisje shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera

Me cilësi të lartë dhe nga brendet më të njohura mund të gjeni goma, bateri dhe vajra për vetura në eGjeta.com

Me cilësi të lartë dhe nga brendet më të njohura mund të gjeni goma, bateri dhe vajra për vetura në eGjeta.com

eGjeta
Shtoni cilësinë dhe rehatinë e gjumit me këta shtretër

Shtoni cilësinë dhe rehatinë e gjumit me këta shtretër

eGjeta
Ky është parfumi aroma e të cilit zor hiqet nga memoria e të tjerëve

Ky është parfumi aroma e të cilit zor hiqet nga memoria e të tjerëve

eGjeta
Deri në 70% zbritje në eGjeta.com për Black Friday

Deri në 70% zbritje në eGjeta.com për Black Friday

eGjeta
Monitoron gjumin dhe shëndetin e gjithashtu njofton për thirrje – kjo orë është rezistente edhe ndaj ujit!

Monitoron gjumin dhe shëndetin e gjithashtu njofton për thirrje – kjo orë është rezistente edhe ndaj ujit!

eGjeta
Praktike dhe moderne – këto dëgjuese janë perfekte për ju!

Praktike dhe moderne – këto dëgjuese janë perfekte për ju!

eGjeta
Identifikohu nga aroma jote me këtë set të Victoria’s Secret!

Identifikohu nga aroma jote me këtë set të Victoria’s Secret!

eGjeta
Pse parfumet me ekstrakte vanilje janë joshëse për meshkuj?!

Pse parfumet me ekstrakte vanilje janë joshëse për meshkuj?!

eGjeta
Shpejtësinë dhe ndjesinë që kërkoni në online gaming e përjetoni me këtë maus

Shpejtësinë dhe ndjesinë që kërkoni në online gaming e përjetoni me këtë maus

eGjeta
Rruga për në punë bëhet më atraktive dhe më e shkurtë me trotinetin elektrik

Rruga për në punë bëhet më atraktive dhe më e shkurtë me trotinetin elektrik

eGjeta
Për rroba të freskëta dhe pa rrudha ju duhet ky hekur

Për rroba të freskëta dhe pa rrudha ju duhet ky hekur

eGjeta
Kjo orë ofron monitorim gjithëpërfshirës të shëndetit

Kjo orë ofron monitorim gjithëpërfshirës të shëndetit

eGjeta
Nuk ka më mbetje detergjenti në rroba dhe zhurmë me këtë rrobalarëse

Nuk ka më mbetje detergjenti në rroba dhe zhurmë me këtë rrobalarëse

eGjeta
Për motor me super fuqi dhe goma efikase që nuk u lënë me veturë në rrugë, u duhen këto pajisje!

Për motor me super fuqi dhe goma efikase që nuk u lënë me veturë në rrugë, u duhen këto pajisje!

eGjeta
Ky televizor vjen me Netflix dhe YouTube të integruar dhe të licensuar – tani e gjeni me zbritje!

Ky televizor vjen me Netflix dhe YouTube të integruar dhe të licensuar – tani e gjeni me zbritje!

eGjeta
Ngrohuni dhe mbani larg bakteriet në ambientin ku jetoni me këtë kondicioner

Ngrohuni dhe mbani larg bakteriet në ambientin ku jetoni me këtë kondicioner

eGjeta
Për vozitje komode dhe të sigurt gjatë dimrit duhet t’i keni këto goma

Për vozitje komode dhe të sigurt gjatë dimrit duhet t’i keni këto goma

eGjeta
Pastroni ajrin në shtëpinë tuaj dhe reduktoni mundësitë për viruse dhe sëmundje të tjera

Pastroni ajrin në shtëpinë tuaj dhe reduktoni mundësitë për viruse dhe sëmundje të tjera

eGjeta
Ka ardhur koha ta gëzoni fëmijën me një tablet të ri – Lenovo E8 tani me zbritje nga Telegrafi Deals

Ka ardhur koha ta gëzoni fëmijën me një tablet të ri – Lenovo E8 tani me zbritje nga Telegrafi Deals

eGjeta
Raftet më të sigurta dhe më të përshtatshme të biçikletave, i gjeni vetëm në Telegrafi Deals

Raftet më të sigurta dhe më të përshtatshme të biçikletave, i gjeni vetëm në Telegrafi Deals

eGjeta
Krasitja kurrë nuk ka qenë më e lehtë për shtëpiakun, me gërshërët për kopsht nga Kinzo Garden

Krasitja kurrë nuk ka qenë më e lehtë për shtëpiakun, me gërshërët për kopsht nga Kinzo Garden

eGjeta
Cili parfum e mban më shumë erën – Dolce Garden apo My Burberry Blush?

Cili parfum e mban më shumë erën – Dolce Garden apo My Burberry Blush?

eGjeta
Ky vikend është ideal për shoqëri – humor, pije e mish t’pjekur në skarë me këtë set në zbritje

Ky vikend është ideal për shoqëri – humor, pije e mish t’pjekur në skarë me këtë set në zbritje

eGjeta
Cilindër për joga me zbritje prej 40% – relaksoje trupin, mendjen e shpirtin

Cilindër për joga me zbritje prej 40% – relaksoje trupin, mendjen e shpirtin

eGjeta