LAJMI I FUNDIT:
DSB

Driton S. Bejtullahu

28 Artikuj

Grantet që fitohen me skenar të Kësulëkuqes

Grantet që fitohen me skenar të Kësulëkuqes

Driton S. Bejtullahu
Kosova mund t’i realizojë ëndrrat tona

Kosova mund t’i realizojë ëndrrat tona

Driton S. Bejtullahu
Shihemi … për sukseset e radhës

Shihemi … për sukseset e radhës

Driton S. Bejtullahu
Vinonino edukeshën: Krejt fajet i kanë Pinkflloidsat!?

Vinonino edukeshën: Krejt fajet i kanë Pinkflloidsat!?

Driton S. Bejtullahu
Kujdes me emocionet!

Kujdes me emocionet!

Driton S. Bejtullahu
Menaxhimi i rrezikut në biznes

Menaxhimi i rrezikut në biznes

Driton S. Bejtullahu
Tregtar apo sipërmarrës

Tregtar apo sipërmarrës

Driton S. Bejtullahu
Përgjegjësia sociale

Përgjegjësia sociale

Driton S. Bejtullahu
Menaxhimi i ndryshimeve si nevojë për ekzistencën e organizatave

Menaxhimi i ndryshimeve si nevojë për ekzistencën e organizatave

Driton S. Bejtullahu
Një gjysmë shkrim për një gjysmë shtet!

Një gjysmë shkrim për një gjysmë shtet!

Driton S. Bejtullahu
Një vegan në restorant: Bukë e krip dhe… spec!

Një vegan në restorant: Bukë e krip dhe… spec!

Driton S. Bejtullahu
I am katunar!

I am katunar!

Driton S. Bejtullahu
Sfidat e menaxhimit të një biznesi

Sfidat e menaxhimit të një biznesi

Driton S. Bejtullahu
Profesori 2.0

Profesori 2.0

Driton S. Bejtullahu
Si ta implementoni një ISO standard

Si ta implementoni një ISO standard

Driton S. Bejtullahu
Si ta kthejmë pandeminë, në mundësi suksesi?

Si ta kthejmë pandeminë, në mundësi suksesi?

Driton S. Bejtullahu
Ngritja dhe rënia e GDPR-së

Ngritja dhe rënia e GDPR-së

Driton S. Bejtullahu
Kulturë kemi edhe ne

Kulturë kemi edhe ne

Driton S. Bejtullahu
Evolucioni i bizneseve

Evolucioni i bizneseve

Driton S. Bejtullahu
Rruga e suksesit, për një biznes

Rruga e suksesit, për një biznes

Driton S. Bejtullahu
Rëndësia e të dhënave në epokën digjitale

Rëndësia e të dhënave në epokën digjitale

Driton S. Bejtullahu
Pse të zgjohemi në mëngjes?

Pse të zgjohemi në mëngjes?

Driton S. Bejtullahu
Pse shteti duhet t’i përkrah sipërmarrësit e rinj?

Pse shteti duhet t’i përkrah sipërmarrësit e rinj?

Driton S. Bejtullahu
E ardhmja e punës

E ardhmja e punës

Driton S. Bejtullahu