LAJMI I FUNDIT:
Amir Jakupi

Amir Jakupi

3092 Artikuj

Besa dhe BDI komentojnë buxhetin e vitit 2024 në Komunën e Tetovës

Besa dhe BDI komentojnë buxhetin e vitit 2024 në Komunën e Tetovës

Amir Jakupi
Fillon skriningu bilateral në mes Maqedonisë së Veriut dhe BE-së

Fillon skriningu bilateral në mes Maqedonisë së Veriut dhe BE-së

Amir Jakupi
MSh-Maqedoni: 74% e rasteve të reja dhe 76% e atyre të shtruar në spital me Covid-19 janë të pavaksinuar

MSh-Maqedoni: 74% e rasteve të reja dhe 76% e atyre të shtruar në spital me Covid-19 janë të pavaksinuar

Amir Jakupi
MSh-Maqedoni: 85% e rasteve të reja dhe 91% e atyre të shtruar në spital janë të pavaksinuar

MSh-Maqedoni: 85% e rasteve të reja dhe 91% e atyre të shtruar në spital janë të pavaksinuar

Amir Jakupi
MSH-Maqedoni: 32% e popullsisë së rritur është vaksinuar me të paktën një dozë të vaksinës

MSH-Maqedoni: 32% e popullsisë së rritur është vaksinuar me të paktën një dozë të vaksinës

Amir Jakupi
Shkup, rruga John Kenedy do të lidhet me rrugën e plastikave

Shkup, rruga John Kenedy do të lidhet me rrugën e plastikave

Amir Jakupi
Filipçe: Grupet e rrezikuara do të kenë prioritet në vaksinimin kundër coronavirusit

Filipçe: Grupet e rrezikuara do të kenë prioritet në vaksinimin kundër coronavirusit

Amir Jakupi
NATO jep donacion 60 respiratorë, Filipçe: Simbol i kësaj krize është solidariteti

NATO jep donacion 60 respiratorë, Filipçe: Simbol i kësaj krize është solidariteti

Amir Jakupi
Publikohet raporti i Departamentit të Shtetit për Maqedoninë: Korrupsioni ngelet si problem kryesor

Publikohet raporti i Departamentit të Shtetit për Maqedoninë: Korrupsioni ngelet si problem kryesor

Amir Jakupi
MPJ e Maqedonisë: Në rast të evakuimit ambasada në Kinë është e gatshme që t’i kthejë shtetasit tanë

MPJ e Maqedonisë: Në rast të evakuimit ambasada në Kinë është e gatshme që t’i kthejë shtetasit tanë

Amir Jakupi
Papunësia në Maqedoni, tri herë më e lartë se mesatarja e BE-së

Papunësia në Maqedoni, tri herë më e lartë se mesatarja e BE-së

Amir Jakupi
Zaev dhe Rama: Forcat nacionaliste do të forcohen në Ballkan nëse në vjeshtë nuk ka datë për negociata

Zaev dhe Rama: Forcat nacionaliste do të forcohen në Ballkan nëse në vjeshtë nuk ka datë për negociata

Amir Jakupi
Dimitrov: Në tetor asnjë shtet anëtar nuk do të mund të ketë justifikim

Dimitrov: Në tetor asnjë shtet anëtar nuk do të mund të ketë justifikim

Amir Jakupi
Raporti i KB-së: Maqedonia e Veriut me rritje më të madhe të investimeve në Ballkanin Perëndimor

Raporti i KB-së: Maqedonia e Veriut me rritje më të madhe të investimeve në Ballkanin Perëndimor

Amir Jakupi
Trump deri tek Pendarovski: Sot dy kombet tona janë më afër se kurrë më parë

Trump deri tek Pendarovski: Sot dy kombet tona janë më afër se kurrë më parë

Amir Jakupi
Në Berlin s’ka dilema rreth perspektivës evropiane të Maqedonisë së Veriut

Në Berlin s’ka dilema rreth perspektivës evropiane të Maqedonisë së Veriut

Amir Jakupi
Mogherini: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria e kanë kryer punët e tyre, tani radhën e ka BE

Mogherini: Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria e kanë kryer punët e tyre, tani radhën e ka BE

Amir Jakupi
Xhaferi: Në qershor presim që Senati të ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Xhaferi: Në qershor presim që Senati të ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

Amir Jakupi
Deskoska: Nuk do të ketë keqpërdorim të sistemit AKMIS në gjykata

Deskoska: Nuk do të ketë keqpërdorim të sistemit AKMIS në gjykata

Amir Jakupi
Dimitrov: Shpresoj që reformat dhe arritjet e mira fqinjësore të Maqedonisë së Veriut të vlerësohen nga BE

Dimitrov: Shpresoj që reformat dhe arritjet e mira fqinjësore të Maqedonisë së Veriut të vlerësohen nga BE

Amir Jakupi
KSHZ ia dorëzoi vendimin për president Pendarovskit

KSHZ ia dorëzoi vendimin për president Pendarovskit

Amir Jakupi
Dimitrov: Ballkani tregoi se dinë të sillet në mënyrë evropiane dhe krijoi të ardhme

Dimitrov: Ballkani tregoi se dinë të sillet në mënyrë evropiane dhe krijoi të ardhme

Amir Jakupi
Maas: Shkupi dhe Athina treguan se paguhet që konfliktet të zgjidhen në mënyrë pragmatike

Maas: Shkupi dhe Athina treguan se paguhet që konfliktet të zgjidhen në mënyrë pragmatike

Amir Jakupi
Banka Botërore për Maqedoninë: Rritje ekonomike, por edhe të inflacionit

Banka Botërore për Maqedoninë: Rritje ekonomike, por edhe të inflacionit

Amir Jakupi