LAJMI I FUNDIT:

Pinguin

20 Artikuj

Ky është pinguini i parë në botë që ka bërë një skanim MRI, pasi tundej shumë kur ecte

Ky është pinguini i parë në botë që ka bërë një skanim MRI, pasi tundej shumë kur ecte

Interesante
Çdo ditë, pinguinët deklarojnë me zë të lartë dashurinë për partnerin e tyre dhe kërcejnë me lumturi

Çdo ditë, pinguinët deklarojnë me zë të lartë dashurinë për partnerin e tyre dhe kërcejnë me lumturi

Libri i madh i kafshëve
Pinguinët me skenë qesharake sikur në filmat vizatimorë

Pinguinët me skenë qesharake sikur në filmat vizatimorë

Interesante
Një burrë e pyeti myslimanen me hixhab në kokë nëse ishte veshur si pinguin, reagimi i saj bëhet viral

Një burrë e pyeti myslimanen me hixhab në kokë nëse ishte veshur si pinguin, reagimi i saj bëhet viral

Interesante
Momenti kur pinguinët refuzojnë ushqimin në akuariumin japonez pasi stafi po i ushqen tani me peshk të lirë

Momenti kur pinguinët refuzojnë ushqimin në akuariumin japonez pasi stafi po i ushqen tani me peshk të lirë

Interesante
Si formohen mineralet e ndryshme?

Si formohen mineralet e ndryshme?

Shkencë
Pinguinët e shpëtuar lëshohen përsëri në det – në fund u përshëndetën edhe nga një vogëlushe

Pinguinët e shpëtuar lëshohen përsëri në det – në fund u përshëndetën edhe nga një vogëlushe

Interesante
Roboti Echo që “spiunon” pinguinët në Antarktidë

Roboti Echo që “spiunon” pinguinët në Antarktidë

Lajme Teknologji
Pinguini mbeti i vetëm pasi ‘një pllakë’ akulli shkëputet – por më pas tregohet i mençur dhe bashkohet me grupin

Pinguini mbeti i vetëm pasi ‘një pllakë’ akulli shkëputet – por më pas tregohet i mençur dhe bashkohet me grupin

Interesante
Pinguinët bëjnë një vizitë në një shtëpi të kujdesit në Angli, përpara vendosjes së rregullave të reja për vizitorët

Pinguinët bëjnë një vizitë në një shtëpi të kujdesit në Angli, përpara vendosjes së rregullave të reja për vizitorët

Interesante
Pinguini shpëton nga goja e orkave duke kërcyer në barkën e turistëve

Pinguini shpëton nga goja e orkave duke kërcyer në barkën e turistëve

Interesante
Fotografi kap foton “që mund të bëhet vetëm një herë në jetë” – takohet me pinguinin e verdhë, ndër më të rrallët në botë

Fotografi kap foton “që mund të bëhet vetëm një herë në jetë” – takohet me pinguinin e verdhë, ndër më të rrallët në botë

Fun Lajme
Pinguinët mbërrijnë në Kopshtin Zoologjik të Shkupit

Pinguinët mbërrijnë në Kopshtin Zoologjik të Shkupit

Maqedonia e Veriut
Kërkuesi i sipërfaqes së Marsit, pretendon se ka gjetur një pinguin nëpër planetin e kuq (Foto)

Kërkuesi i sipërfaqes së Marsit, pretendon se ka gjetur një pinguin nëpër planetin e kuq (Foto)

Interesante
Pinguini kërcen në barkë për t’i shpëtuar dhëmbëve të mprehtë të fokës (Video)

Pinguini kërcen në barkë për t’i shpëtuar dhëmbëve të mprehtë të fokës (Video)

Interesante
Pinguinët kureshtarë bënë një ‘selfie’ të përkryer, me kamerën e rrotulluar (Video)

Pinguinët kureshtarë bënë një ‘selfie’ të përkryer, me kamerën e rrotulluar (Video)

Fun Lajme
Zbulohet trupi i pinguinit parahistorik, që kishte gjatësinë e njeriut të sotëm (Foto)

Zbulohet trupi i pinguinit parahistorik, që kishte gjatësinë e njeriut të sotëm (Foto)

Interesante
Shfrytëzoni këtë këshillë të çuditshme, që të shmangni rrëzimin në akull (Foto)

Shfrytëzoni këtë këshillë të çuditshme, që të shmangni rrëzimin në akull (Foto)

Interesante
Rikthehen pinguinët në Etihad Stadium, mësojeni arsyen (Foto)

Rikthehen pinguinët në Etihad Stadium, mësojeni arsyen (Foto)

Premier League
Nënkalim i veçantë për pinguinët: Në shtetet normale mendojnë edhe për sigurinë e kafshëve (Video)

Nënkalim i veçantë për pinguinët: Në shtetet normale mendojnë edhe për sigurinë e kafshëve (Video)

Interesante