A ju kujtohet skena kult me karikaturat e Madagaskarit, në të cilat zogjtë e lezetshëm përpiqen të shpëtojnë nga kopshti zoologjik në të gjitha mënyrat?

Epo, autorët e karikaturave ndoshta morën frymëzim duke parë pinguinët e vërtetë sepse grupi pinguin nga kopshti zoologjik në Cincinnati performoi një skenë shumë të ngjashme me shumë filma të preferuar.

Penguins lëvizin në kolonat njëra pas tjetrës dhe shikojnë përreth sikur të mos ndodhë asgjë e veçantë, dhe sikur të tundin krahët lehtë dhe të prodhojnë tinguj të qeshur.

Cellarizers e ekipit të tyre hapën derën për vakading, dhe Penguins Martin Luther, Baby, Stacey dhe Larry ecën në një kolonë pas njëri -tjetrit dhe kaluan midis njerëzve.

Reklama

Videoja shqyrtoi 8.5 milion njerëz. Sigurisht, menjëherë në komentin e parë, dikush shkroi “Qesh dhe tundu”, dhe pastaj komente të shumta që u referoheshin vetëm pinguins nga Madagaskari. /Telegrafi/

Reklama
@cincinnatizoo Penguins Parades are back! When keepers opened the door, king penguins Stacey, Larry, Martin Luther & Bebe chose to come out for a walk! Presented by US Bank 🐧 #penguin #penguinparade #cincinnatizoo ♬ original sound – Cincinnati Zoo